Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, po aktualizaci na poslední verzi TWS Build 937.2c, Apr 1, 2013, mi mezi spread a jednotlivé nohy vložil řádek a není možné ho odstranit. Nejde do něj ani psát (zadat ticker). V nastavení jsem nic nenašel. Zkusil jsem vytvořit spread znova, to bylo OK, ale po novém přihlášení se opět objevil řádek navíc. Řešíte někdo podobnou situaci? Tomáš

23085

Odesláno

Zdravim všechny, prosim o radu na simulovaném účtu na platformě NT když zadám jakýkoliv příkaz vstupu vyskočí okénko s následujícím textem Interactive Brokers, Order has exceeded available account equity: Please reduce order size affected order: sell 1 market a neumožní mi do trhu vstoupit, jak to mám odstranit. Děkuji za radu

Odesláno

Johnnyy Napsal:
-------------------------------------------------------
> Problem vyresen. IB meni security card kazdych 21
> dni. Musel jsem jim zavolat.

Tak jak to tedy je? Mění se ta kartička? A to ani nedají vědět dopředu, že jí budou měnit?

Odesláno

Johnnyy Napsal:
-------------------------------------------------------
> Problem vyresen. IB meni security card kazdych 21
> dni. Musel jsem jim zavolat.

Tak jak to tedy je? Mění se ta kartička? A to ani nedají vědět dopředu, že jí budou měnit?

Odesláno

Ja mám kartu u IB 1,5 roka a zatiaľ bez výmeny.
Výmena po každých 21 dňoch sa mi javí ako absolútne nepravdepodobná.
Uvážte, len aby ste vložili všetky kódy (je ich 200) za 21 dní, tak by ste sa museli prihlasovať približne 10 x za deň. :S
Zrejme sa jedná o preklep.

Odesláno

To také předpokládám, že je to překlep. Spíše mi jde o to, jestli se kartička opravdu mění, tak jak mohlo dojít k tomu, že se o tom uživatel dozvěděl až když se nemohl přihlásit do účtu.

• Vytvořit...