Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

sempiterna Napsal:
-------------------------------------------------------
> Ahoj
>
> Uz druhy den mam problem s prihlasenim do
> TWS,preinstaloval som ho,aj tak nic.Poradte.Dik
>
> hpt
>
> Matus

Uz som to poriesil,pripojil som sa cez mobilny net a vsetko je v poriadku.

hpt

Odesláno

Já jsem po instalaci WIN8 měl také problém s TWS. Problém byl s Javou. Zkus se na to podívat zda máš nainstalovanou správnou. Záleží zda máš 64 bitový anebo 32 bitový systém....

Odesláno

Dobrý den,
je možné u grafů (charts) nastavit velikost čísel na x a y akse, a když ano jak se to prosím dělá ? mám vysoké rozlíšení monitoru a moje oči už nejsou nejlepší tak to chci nějak zvětšit.

Odesláno

pavel234

otvor si graf

menu edit

global chart configuration

settings - otvori sa ti to priamo tam

preloluj dole a tam je druha od spodu volba axis label font size

zmen a zadaj apply

Odesláno

zdebrez

ahoj, tak jsem si zaškrtl Eurex EqtyDeriv, jaks mi radil a čekám zda budu moci obchodovat FGBL a nic. když zadám do platformy ticker FGBL, tak mi to vyhodí hledací tabulku, že to jako IB platforma nezná.

díky za radu,
P.

Odesláno

mám ještě jednu prosbu. S novým počítačem přecházím na windows8 a ať dělám co dělám nedaří se mi spustit TWS. Chyba je v javě. Několikrát jsem to přeinstaloval a pořád se nedaří. V čem je háček?
Díky za radu,
P.

Odesláno

Už jsem to vyřešil. Napadlo mě zkusit se připojit přímo přes NinjaTrader a bez jakýchkoliv problémů. Přesto otevřít přímo platformu IB prostě nelze, neumí to najít Javu. No hlavně, že to jde přes NT

Dobré obchody,
P.

Odesláno

Mám nainstalován TWS na Win8 a vše OK.
Podobný problém si pamatuji v minulosti na jednom PC s Win7. Po spuštění TWS se zobrazilo okno kde hledalo Javu. Stačilo v tomto okně vyhledat C:\ProgramFiles\Java\jre7\bin\java.exe (možná javaw.exe, už se přesně nepamatuji) a TWS fungovalo bez problémů. Bohužel se takto muselo postupovat po každé aktualizaci TWS.
Vašek

• Vytvořit...