Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevím jak mám danou zprávu vypnout? I při zaškrtnutí ,,Don't display this message again" se mi stále každý den zobrazuje. Mám ji sice přeloženou, ale stejně ji vůbec nechápu a nevím co po mě chtějí? Díky za každou radu.
Honza

Odesláno

Zdravím tradery, mám problém, který mi vzniká při zadání příkazů v Chart Traderu. Otevřu si graf a kliknu na tlačítko Buy nebo Sell. Posunu v grafu linku na místo vstupu a jakmile příkaz vložím tak se mi indikátory EMY a celý graf splošští dle obrázku. Je to normální nebo kde dělám chybu. Prosím o pomoc a vysvětlení? Přikládám obrázky k příspěvku. Jirka

18441

18442

Odesláno

Dobre dne preji prosim o radu a Vas nazor - rozdilne zobrazeni svicek TF 03-12 1min 26.1.2012 cas od 16:07 az 16:50 (posilam jenom vyrez nechci Vas prilis zatezovat) obrazek online je z Ninja , data od IB , obrazek reload je z Ninja , data od IB , znovy nactena data dnes 27.1.2012 obrazek IB TWS je z TWS od IB, data od IB , vse je v placenych verzich v Ninja nastaven ATI interface synchronizace casu pomoci Dimension 4 V5 ze serveru tick.usno.navy.mil mel jsem za to ze svicky budou stejne jde li stejny zdroj dat Dekuji za Vase nazory Introus

18528

18529

Odesláno

Ahoj všem,
můj první dotaz na finančníku.
Věc: řádek Quote panel na chartu TWS. Přidám tam kolonky Unrealized P&L a Realized P&L ale nezobratují se hodnoty. V předcházející verzi platformy TWS se hodnoty zobrazovaly automaticky při přidání uvedených kolonek. Takže předpokládám, že v poslední verzi platformy se někde musí nastavit .....?...... něco. Nevíte někdo, jak to udělat?

Díky

Rostislav

Odesláno

pro SemmiJ:
Honzo, mám stejný problém a dostal jsem z jednoho zdroje informaci, že to je tím, že používám ke vstupu do pozice příkaz Market. Je to prý pouze upozornění od IB, že market nemusí být vyplněn. Mám prý raději použít Limit.
Jirka

Odesláno

to: Jirikdin

Díky moc za odpověď Jiříku, takže se mi to tam bude asi zobrazovat i nadále pokud budu dále vstupovat za Market, jestli tomu rozumím? Mě jde o to se toho nějak zbavit, ale pokud to samotnému obchodování nevadí, tak si na to zkusím zvyknout :)

Ještě jednou díky moc
Honza

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím,
mám dotaz - od 24.2. 2012 nebude údajně IB podporovat TWS 917.8., ale pouze vyšší verze. Na této verzi chodí bez problémů NT. Na vyšších verzích TWS NT nefungovala.
Má někdo řešení?
Děkuji.
P.J.

Odesláno

P.J: Tento problem jsem prave dnes resila (viz vlakno o NT).
Samotny support NT mne ubezpecil, ze do 24.2. mam pouzivat 917.8. Ninjatrader bude sve zakazniky upozornovat na uvolneni nove verze, na ktere pracuji.
Urcite neuploaduj zatim na vyssi.
Petra

Odesláno

Zdravím všechny,

může mi někdo poradit, jaká data objednat pro elektronické obchodování spreadů - kukuřice, masa a sojové produkty a kolik tyto data stojí měsíčně?

Díky moc.

Foglik

Odesláno

Tyto data máte v základním balíku dat "US Securities and Commodities Bundle Non-professional - Level I"
Tyto data jsou free pokud budete generovat měsíční komise alespoň 30$, jinak strhávají 10$ za tyto data
viz. "$10 or free with $30 monthly comm."

Odesláno

Velice děkuji za odpověď. Již se mi to podařilo také zjistit, ale kdyby měl někdo podobný dotaz, tak"The US Securities and Commodities Bundle Non-professional" obsahují v "Level 1" market data for stock, options, and futures products on: AMEX, CBOT, NYSE, NASDAQ and OPRA.

Foglik

Odesláno

to Foglik:Zdravim ,chystám se otevřit účet u IB a zajímalo by mne jaké komodity(konkrétně) obsahuje tato složka:US Securities and Commodities Bundle Non-Professional - Level I
Případně kde takový podrobný seznam najít.

Děkuji za info.

• Vytvořit...