Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

Chcel by som poďakovať Rado_Van za pomoc. Ukazuje sa, že problém bol v poslednom upgrade od IB, aj keď na môj e-mailový dotaz odpovedali, že na vine je BT (alibisti). Teraz som nainštaloval Tvoje riešenie a zatiaľ to funguje. Ešte by som chcel poznamenať, že na pracovnej ploche som mal aj ikonu TWS Previous Version, ale to mi nikdy nefungovalo (neviem prečo ?!?!?)

Ešte raz vďaka,
:) ;) :)

• 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím, mám technický problém, se kterým si nevím rady. Viz obr. Založil jsem si účet u IB a teď zkouším zatím jen na Demu. Ale nejde mi dát žádný příkaz pro výpis opce. Nevím, jestli je to problém v nastavení OptionTraderu nebo v nastavení založeného účtu u IB. :S Jestli jste se někdo s tímto setkal, budu vděčný za radu. Díky moc, Renda

13230

Odesláno

Zdravím opět, tak už jsem na chybku, kterou jsem udělal, přišel :). Chyba byla samozřejmě u mě. Radši sem dám řešení pro ty, které by to mohlo taky potkat. Udělal jsem chybu při zakládání účtu-v nastavení ...Accoun Type... jsem zadal ...Cash... Měl jsem zadat správně ...Reg T Margin... Včera i když jsem změnu provedl, tak to není hned aktivní-psali až od dašího dne. Dnes už mám vše funkční. viz obr.

13238

• 2 months later...
  • 1 month later...
Odesláno

Dobrý den všem traderům,

chtěl bych se zeptat, zda-li jste někdo už řešili problém se zobrazením a veškerým feedem pro trh TF??? Všechny ostatní mi jedou úplně normálně, dneska jsem chtěl už začít obchodovat poprvé naostro a prostě nemůžu se dostat k feedu ani pro NT ani TWS...V TWS mám u toho otazníky u všech údajů jako Bid, Ask atd., všechny ostatní instrumenty jedou. Omlouvám se, jestli tento problém zde byl už řešen, ale vyhledávačem jsem toto spojení nenašel, tak nevím. Díky za ochotu

Fanda

• 2 týdny později...
Odesláno

Dobrý deň, chcel by som poprosiť o radu ohladne nastavenia programu Ninja Trader. Som prihlásený na kurz "Praktický workshop backtestování emini trhů" a pri nastavovaní backtestovaných dat sa stále nemôžem dostak k úspešnému koncu, už som 3x preinštaloval celý Ninja Trader a nespočetne vela krát som to celé skusil nastavit presne podla návodu, no nepomohlo to. Graf stále nevyzerá tak ako by mal. Za akukolvek radu vopred Dakujem. Prikladám screenshot:

13920

Odesláno

postenyi:

1) vkládejte prosím dotazy tam, kam se tematicky hodí..do vlákna "technické problémy s IB" se váš určitě nehodí..spíše do sekce SOFTWARE do některého z vláken o ninja traderu, nebo do sekce FINANCNIK - OTAZKY A ODPOVEDI do vlákna kurzy..

2) ad problém - zkuste si nastavit SESSION TEMPLATE na 24/7 - možná to pomůže..pokud to nepomůže, zkuste si změnit timeframe na např. 3min....a jestli ani to ne, je možné, že data sedí pouze na verzi NT 6.5 - nevím přesně, jaké máte k dispozici...tj. pokud nezabere ta template ani timeframe, tak si zkuste stáhnout verzi Ninjy 6.5 z jejich stránek a tam zkuste data naimportovat a otevřít graf..

michal

• 2 týdny později...
Odesláno

Děkuji Vám Petře za rychlou odpověď,

že aktuální ID margin je 2813 USD vím, je to na stránkách IB. Mě se to v psledním týdnu stává v hlavních obchodních hodinách. Obchoduji přez Ninju a stalo se mi toto : počet kontraktů při ostrém obchodování jsem musel nastavit pod hodnotu 5625 USD / 1 kontrakt, následně provést fiktivní obchod, který jsem vzápětí zrušil a teprve potom jsem mohl přidat další kontrakt, což již bylo akceptováno, někdy musím tento postup opakovat. Takto jsem nastavoval počet kontraktů celý týden (v minulosti se mi to nikdy při stejné výši účtu nestalo).

Děkuji.

• Vytvořit...