Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 2 týdny později...
Odesláno

Dobry vecer all, mam jeste jeden problem s paper accountem u IB. Jakmile zkusim nakoupit|prodat, tak se prikaz objevi v TWS, ktery trasmitnu do IB. Ovsem pote mi temer ihned prikaz zmizi, jen na malou chvilku se tam mihne radek s C (cancel) a dale se rozblika polozka trades ze obchod je u konce. Obchody ve slozce trade jsou s naprosto nesmyslnými výsledky, třeba v trhu, kde byl pohyb max 150 USD je výsledek obchodu s jedním kontraktem -600 USD atd. Prikladam pro info. pic. s obchodnim prikazem, podivnym marginem a cely je to (td). Do IB pisem ohledne tohoto po druhe ale delaji mrtveho brouka, jedna-li se o paper account nezajem... Ovsem pripojim-li BT tak vse jde zadavat (v BT) normalne. Za pripadny help DIKY, mejte se fajn B.

5045

• 1 month later...
Odesláno

Zdravím všechny rádce. Nevíte prosím někdo, čím to může být, že mi TWS nebere příkazy, které zadám v režimu "live" přes T-sim. Přitom v simulovaném režimu vše funguje jak má, ale když to přepnu na "live" - zadám příkaz 1 kontrakt ER2 (margin je cca 2600), ale nebere to ani T-sim ani TWS - na účtu mám stále 5100 usd, otevíral jsem si ho v době kdy na něm stačilo mít 2000 usd a můj první kontrakt ne a ne zobchodovat. Nemusí se nějak přepnout do live režimu také TWS ? Předem děkuji za vaše rady. Marek

Odesláno

Bumelak
Něco podobného řeším taky, ale s tím, že když jedu dva kontrakty a více, tak vstup mám o 20-40 bodů jinde a vždy proti mně.Zadávám to v BT i se SL, samozřejmě hned vyhozen.Dotazoval jsem se v jiném vlákně o BT ve VIP a zatím mi nokdo neodpověděl. Mám již také podezření na IB a simultánní ůčet. Tak 30% vstupů se takto děje. Tak zatím jedu s jedním kontraktem, to funguje zatím na jedničku.

Odesláno

Ahoj, a nevíš kde se to v I.B. přepíná mezi simultánním a live účtem ? nikde jsem to zatím nenašel. Krom toho, mi dnes při pokusu o nákup 1 kont. ER2 přišla hláška, kterou přikládám na obrázku. Nevííte náhodou někdo co to znamená ? V angličtině nejsem nej. díky Marek

5365

Odesláno

to MarekM,

jsou to dva různé účty. Ke každému máš zvláštní jméno a heslo. Pokud máš sim, tak by jsi měl mít přes obrazovku nápis
Simulated Trading.

Richard

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím všechny tradery,
potřeboval bych velikou radu! Nemůžu se přihlásit na svůj účet u IB, dlouho jsem se nepřihlašoval a teď se tam nemůžu dostat. Nejsem si jistý jestli zadávám správně username, nemohl by mi někdo prosím Vás aspon napsat v jakém tvaru má svůj username, doufám že to bude podobné, myslím tím jestli jsou 3 písmena, lomítko a pak tří čísla např ABC_123 ? Nebo aspon jestli už tady někdo z Vás má zkušenost a volal do IB protože se mi to taky nepodařilo, operátor mi sdělil, že na číslo, které volám mě nemohou spojit.
děkuji za jakýkoliv příspěvek
truff :) :)

Odesláno

truff: při zakládání účtu jsi sám zadával pět znaků (písmen) username prefix, IB k nim přidalo ještě 3 číslice a přihlašovací údaje se ti obratem vrátily jako Your username.

Richard

Odesláno

děkuji za rady, ale pořád jsem tam kde jsem byl .......! Nejsou náhodou pismena odděleny od číslic lomítkem? např. laris_512 ? budu tam asi muset doopravdy zavolat
díky :S

• Vytvořit...