Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

bylo by možné umístit na Finančníka RSS čtečku diskuzí (nebo i článků)? Rád bych sledoval vývoj (především) na diskuzi, aniž bych musel neustále refreshovat prohlížeč. Mohlo by se jednat o výstup posledních příspěvků z hlavní stránky diskuzí modifikovaný do podoby XML.

Nemusel bych přijímat desítky emailů s informací o nové odpovědi na sledované téma a určitě bych tak ušetřil část výkonu stroje FInančníka ;) (tu)

S pozdravem
Marek

Odesláno

Hezký den Marku,
tak hotovo – RSS feed je na světě.
V diskuzi je vždy samostatný feed pro každou „rubriku“, tzn. do čtečky si můžete přidat pouze rubriky, které Vás zajímají. Ikonku naleznete v každé veřejně přístupné rubrice dole – tj. např. na stránce www.financnik.cz/forum/list.php?13 pro forex atd.

RSS pro články je na adrese www.financnik.cz/top/rss.xml - k souboru vede ikonka z titulní strany serveru.

Petr

• 6 months later...
Odesláno

Může mi někdo poradit.
Stáhl jsem si čtečku RSS a funguje mi normálně pro všechny uložené zdroje, kromě "FINANČNÍKA"..........
Vše načte při prvním zadání adresy zdroje a manuálním stažení diskusí (vlákna), potom už nefunguje stahování ani manuelně. Mám v čtečce spoustu zdrojů a všechny makaj normálně a stahují se automaticky ve zvoleném intervalu.
Poradí mi někdo, co dělám blbě?
Díky předem za radu(y).

Čtečka: RSS Point 2 beta 9.1

• 2 týdny později...
Odesláno

jaranek Napsal:
-------------------------------------------------------
> Může mi někdo poradit.
> Stáhl jsem si čtečku RSS a funguje mi normálně pro
> všechny uložené zdroje, kromě
> "FINANČNÍKA"..........
> Vše načte při prvním zadání adresy zdroje a
> manuálním stažení diskusí (vlákna), potom už
> nefunguje stahování ani manuelně. Mám v čtečce
> spoustu zdrojů a všechny makaj normálně a stahují
> se automaticky ve zvoleném intervalu.
> Poradí mi někdo, co dělám blbě?
> Díky předem za radu(y).
>
> Čtečka: RSS Point 2 beta 9.1

Mám úplně stejný problém - dotaz - používáte někdo osvědčenou čtečku, kde funguje i Finančník ?
Jinými slovy, je ta nefukčnost díle čtečky, nebo severu Finančníka ?

• Vytvořit...