Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tato přednáška, předpokládám, je konána v rámci studia na PeF university jako nespočet jiných na jiná a podobná témata, přistupoval bych k ní bez předsudků. Holt žijeme v moderní době a k ní bezpochyby burzy a spekulace pat-
ří dnešní studenti mají to štěstí na rozdíl ode mne, že se již nemusí učit podobné příšernosti jako já, kdy jsem tuto
AlmaMater absolvoval.
  • Odpovědí 33
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Michal k_k:
Dobrý večer.
Pokud už jsi s dobrým úmyslem vkročil do této diskuze, nebylo by možné nějakým způsobem alespoň výtah z oné přednášky zpřístupnit na těchto stránkách? Předpokládám, že existuje minimálně nějaký písemný koncept a jistě by řada nás začátečníků byla vděčná za další zdroj informací.
Děkuji, Petr

Odesláno

Libic Napsal:
-------------------------------------------------------
> To Holoubek a Michal
>
> Diky za vysvetleni
> Take bych se priklanel ke zverejneni pisemneho
> dokumentu .

Dobre, to neni problem, mohu zde po prezentaci prednasky (tedy ve ctvrtek) zpristupnit .ppt soubor s PowerPointovou prezentaci. Jedna se vsak jen o kostru a navic bude cca 1/3 casu venovana interaktivni praci. Myslim, ze prof. Rejnus mi povidal, ze si budou prednasku i nahravat, tak bych snad mohl pro vas ziskat onu nahravku.

Michal

Odesláno

Michal k_k
Dobrý večer,
Patřím mezi nováčky na Forexu a chtěl jsem položit, možná hloupou otázku. Jaká je kapacita možných posluchačů Vaší přednášky? Jsem si jist, že bude veliký zájem a já a mnoho dalších zájemců nepochází z Brna, ale třeba z Prahy.Jen aby se na nás dostalo, nebo abychom nekoukali za oknem :)
Děkuji předem za odpověď
Kofis

Odesláno

kofis Napsal:
-------------------------------------------------------
> Dobrý večer,
> Patřím mezi nováčky na Forexu a chtěl jsem
> položit, možná hloupou otázku. Jaká je kapacita
> možných posluchačů Vaší přednášky? Jsem si jist,
> že bude veliký zájem a já a mnoho dalších zájemců
> nepochází z Brna, ale třeba z Prahy.Jen aby se na
> nás dostalo, nebo abychom nekoukali za oknem
> Děkuji předem za odpověď
> Kofis

Myslim, ze v poslucharne je nekolik set mist a navic lze pripadne stat, za oknem jiste nezustanete :)

Michal

Odesláno

Rad bych timto podekoval prednasejicimu, panu Kreslikovi , ktery predvedl vysokou uroven. I kdyz byl uvod pro nekoho mozna trochu nudny, postupem se nabiralo na tempu, skoda useknuteho zaveru kde jsme se dostalu k tomu nejzajimavejsimu. Nebyl jsem na zednem palcenem kurzu, tudis nemuzu srovnavat , ale pan Kreslík na me pusobil opravdu profesionalnim dojmem a dokazal mi v mnohem otevrit oci, par velmi zajimavych informaci jsem si s sebou odnes, takove ktere tady mozna moc lidi ani nezna a obchoduje. Pan Kreslík rikal,ze materiali budou na strankach skoly, ale urcite je hodi i sem, moc prosim:)

Chtelo by to dalsi takove setkani, tentokrat uz pouze s traderama a nasimi lacnimi otazkami

Skvela prace.!

Jakub Seliga.

Odesláno

Rovnez se pripojuji s hodnocenim. Bohuzel nebylo na prednasce dostatek casu probrat veci, ktere by mirne pokrocilejsi tradery nejvice zajimaly - prednaska byla koncipovana hlavne pro studenty neznale problematiky(coz byl hlavni zamer univerzity - tomu i odpovida PP prezentace, ktera asi bude brzy nekde k dispozici). Informace a kvalita vykladu postupne gradovaly. I tak se prednaska nakonec pekne protahla a domnivam se, ze zbyl prostor na dalsi minimalne dve az tri prednasky.

Spickove znalosti TA a vynikajici anglictina + osobni zkusenosti aktivne obchodujiciho prednasejiciho - co vic si prat? Domnivam se, ze zejmena ustne podane informace doplnene o zkusenosti zahranicnich kolegu stanovily opravdu vysokou celkovou uroven sezeni. Velmi ocenuji zkusenosti pana Kreslika s backtestem, samotnym programovanim a zkusenostmi s programem Tradestation. Pokud jeste nejaka dalsi prednaska bude, rozhodne nebudu vahat ani minutu. V zaveru se skupinka nejdychtivejsich traderu na pana Kreslika doslova vrhla se smrsti nejruznejsich dotazu...zaverem tato skupina Financnikem zpriznenych traderu z CR i Slovenska vse stihla doprobrat v nedaleke hospudce.

D E K U J I , zdravi Mecini

Odesláno

Hezky dobry den, dekuji za Vase nazory na prednasku. Prezentace bude po dohode s panem profesorem Rejnusem k dispozici na strance cyklu Burzy a cenne papiry od pristiho tydne. Zverejnim zde odkaz na stranku, kde prezentaci najdete. Do stredy vcetne budu v zahranici, odkaz zde tedy najdete patrne ve ctvrtek. Mimochodem, na prednasce jsem poukazoval na to, ze v patek v 8:30 am EST budou USD-involved pary pravdepodobne ostre reagovat na NFP. Stalo se a doufam, ze jste na tom vydelali. Mym systemum tento skok neuniknul :) Je zajimave, ze patecni obchodovani EURUSD uzavrelo presne na hranici velmi silneho supportu 1.2731 z unora 2005. Pro ty, kteri si nezapsali na prednasce a meli zajem o kontaktni informace, email na me je michal.kreslik zavinac gmail.com. Preji prijemny vikend, Michal

1378

Odesláno

Hezky dobry den, dekuji za vase nazory na prednasku. Prezentace bude po dohode s panem profesorem Rejnusem k dispozici na strance cyklu Burzy a cenne papiry od pristiho tydne. Zverejnim zde odkaz na stranku, kde prezentaci najdete. Do stredy vcetne budu v zahranici, odkaz zde tedy najdete patrne ve ctvrtek. Mimochodem, na prednasce jsem poukazoval na to, ze v patek v 8:30 am EST budou USD-involved pary pravdepodobne ostre reagovat na NFP. Stalo se a doufam, ze jste na tom vydelali. Mym systemum tento skok neuniknul :) Je zajimave, ze patecni obchodovani EURUSD uzavrelo presne na hranici velmi silneho supportu 1.2731 z unora 2005: Pro ty, kteri si nezapsali na prednasce a meli zajem o kontaktni informace, email na me je michal.kreslik zavinac gmail.com. Preji prijemny vikend, Michal

1379

• Vytvořit...