Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Toto vlákno
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 32
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

Ahoj,
chtel bych se zeptat jestli se meni margin u IB, konkretne Emini Russell 2000. Dival jsem se na jejjich stranky v obdobi prazdnin a meli margin 4000, ted je kolem 2000. Pokud jsem se nedival spatne. :D

Odesláno

To Rich: ďakujem za odpoveď, pre admina: mnohí nováčkovia zadávajú otázky, ktoré už boli zodpovedané - možno by stačilo zväčšiť font aktívneho linku na podrobé vyhľadávanie (nevšimol som si ho) a pripísať pokyn: prv než zadáte otázku, hľadajte v diskusnom fóre... :)
Server je SKVELÝ!
Jozef

• 1 month later...
Odesláno

Zdravím všechny,
potrřeboval bych pomoct s marginy nemohu je najít. Vím že jsou na strankach burzy, ale nějak se mi to nedaří, nemůžu je najít může mi někdo pomoct nebo mi dát nějaký odkaz.
díky moc(tu)
:)
Tomík

Odesláno

Omlouvám se za dotaz trochu mimo téma, ale víte někdo jestli už běží na ECBOT S&P 600 a pokud ano jaký je pak margin? Hledal jsem to tam, ale kde nic tu nic... :-(
Díky Grey

Odesláno

Zdravím, díky... na Globexu jsem ho našel, ale na hlavní stránce finančníku je zpráva o přesunu ER2 na Globex, přičemž na ECBOTu by měl fungovat podobný trh již zmíněný S&P 600. V současnosti totiž v Chicagu není ani ER2 ani S&P 600 nebo jsem je tam nebyl schopen najít. No uvidíme třeba se přesun teprve připravuje.

Odesláno

To Grey
ER2 se na Globex nepřesunuje, už se tam obchoduje a jeho obchodování zde skončí v září 2008.
V půlce srpna 2007 se začal obchodovat Russell 2000 mini na ICE(NYBOT) - zkratka TF.
Ten S&P 600 se bude obchodovat na Globexu a měl by nahradit ER2.

• Vytvořit...