Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja mam medveda v celku dluho, ale mel sem i sierru, a jak sem psal vyse za pul roku si chci otewvrit ucet a zkusit to live. Mno a chtel sem si na to vse nejak tak trosku zvyknout, v sierre je to prece trosku jiny a real data su lepsi. Ale jo medved je dobrej .

• Odpovědí 40
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

Zdravím,
já používám pro ostré obchodování kombinaci IB+Sierra+TSim. Když potřebuji otestovat nějakou strategii a přitom zároveň pokračovat v obchodování naostro, tak si spustím druhý TSim a nechám ho v simulačním modu. Tak můžu současně zadávat ostré příkazy přes jeden TSim+ v live modu a přes druhý testuju. Je to jednoduché a není k tomu potřeba žádný další účet.
Honza

• 2 týdny později...
Odesláno

dobrý den,
rád bych se zeptal, právě mi vypršela předplacená lhůta na sieru kde jsem testoval na staších datech, nyní bych v tom rád pokračoval, ale už o něco reálněji. Když si otevřu účet u IB je nějaká podmínka do kdy musím uskutečnit první tzv.ostrý obchod?, nebo můžu třeba 2 -3 měsíce testovat a oťukávat systém aniž by mě zrušili účet. Chci totiž až postupně najíždět na ostré obchody.

děkuji za odpověď

Lukáš

Odesláno

portych,

můžete si otevřít u IB a neobchodovat, jediné co budete platit je 10 USD měsíčně za data (když obchodujete cca 6 obchodů měsíčně 10 USD neplatíte). Takže bez problému, 10 USD za live data není tak hrozné :-).

Odesláno

Já bych nedělal zmatek v tom mít puštěný live i paper účet naráz, protože z toho může být pěkný guláš a v nějakých krizových situacích se to může vymstít. Spíš bych si nainstaloval virtuální PC (Virtual PC 2007, který je zadarmo) a rozchodil to tam.
L.

• 2 months later...
Odesláno

Dobrý den,
chtel bych se zeptat jestli jde nějak nenásilně upravit víše simulovaného účtu u IB,
po otevření účtu mi tam naskočil 1mil. a ja bych tam potřeboval mít pouze 5k.

Odesláno

není problém si nastavit jakoukoliv hodnotu. Děláse to z TWS - Help - Change Clearing Instr... . Dostaneš se na stránku IB na nastavení svého účtu. Pak Trading Access - Paper Trading Account Reset a tam v Select Reset Amount si nastavíš požadovanou částku

Roman

Odesláno

Vida, IB ucet uz pouzivam nejakou dobu, ten $1,000,000 jako pocatecni ucet mi vadil taky (hodne), ale smiril jsem se s tim jako s defaultni hodnotou, ktera se neda menit.

A prece to jde - hned jsem si to zmenil. Moc diky za radu!

• 5 týdnů později...
Odesláno

je potrebne ten paper tradingovy ucet najprv zrusit (prist na nulu)?

v Trading Access/Paper Trading mam len potvrdenie, ze ucet bol vytvoreny, ale nemam moznost ho resetnut a nastavit novu pociatocnu hodnotu. okrem toho, da sa s tym uctom prist na realnu nulu? podla mna ma marginy nepustia...

Odesláno

posta dik, tiez som nad tym rozmyslal ako to dat na realnejsiu hodnotu,
Granko> otvorte platformu s loginom toho simulovaneho uctu a tam kliknite na Help/Change Clearing Instructions
Dusan

Edit: zabudol som ze treba potom cakat do dalsieho dna na zmenu

• 2 months later...
Odesláno

Zdravim,

tak sem si otevrel paper ucet u IB a nalogoval se a nejedou mi grafy v Amibrokeru ( okno vpravo dole je cervene misto zelene) a Bracket Trader neni take spojeny. Kdyz se naloguju na real ucet tak vse bezi v poradku, ale tenhle paper jaksi nic. Muze nekdo prosim poradit jak to nastavit pro simulovany ucet? A taky se chci zeptat kdyz budu obchodovat na simulovanem uctu u IB pres Bracket Trader mam nastavit v BT sim nebo live?

Dik moc
Robert

• Vytvořit...