Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 899
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

911:

umi nektera ze tech jejich infinity platforem automaticky posun na BE po dosazeni urciteho profitu? Dival jsem se na ty videa a videl jsem tam jen nastaveni trailing stops. Mozna je to tak banalni vec, ze to tam ani nezminuji...

Adam

Odesláno

Ahoj, chtěl bych se zeptat, nikde na fóru jsem nenašel reference na firmu X-Trade Brookers, zajímalo by mě, zdali má již někdo s touto firmou zkušenosti, jestli jí můžete doporučit a případná pro a proti. Jsem začátečník a již nějakou dobu zkouším obchodovat s demo účtem přes jejich obchodní platformu, zaujaly mě hlavně nulové poplatky za jakékoli jejich služby, nevím však, zdali to není právě na úkor kvality těchto služeb. Protože jsem ale začátečník a nemohu zatím srovnávat s konkurencí, prosím touto cestou o pomoc vás. Děkuji a přeji příjemný den.

Odesláno

Zdravím,
rád bych se zeptal na jednu věc, pokud se chci zaregistrovat u brokera pro možnost vyzkoušení demo účtu, je nutné vypisovat všechny kolonky co jsou v registraci? Např. telefon, jde mi o to, jestli mě pak nebude někdo telefonicky kontaktovat a nabízet nějaké služby a pod., stejně jako některé tuzemské brokerské firmy?

Díky za odpověď.

Petr

Odesláno

Petre,

nemusis, kdyz to vyplnis tak te samozrejme kontaktovat budou, ale to jim nemuzes mit za zle. Jednou mas zajem o jejich sluzby tak ti chteji nabidnout pomoc a vyber treba platformy podle pozadavku/predstav. pokud uvazujes o cesky prelozeno "nekonecno" kontaktuj Steva.

Odesláno

Díky Lukáši,
projel jsem si videotutoriály ohledně IB AT a ta platforma se mi moc líbí. Pozitivně hodnotím hlavně DOM podobný, (možná lepší než) jako u Bracket Traderu. Tahle věcička je podle mě velkým pomocníkem, u AT mě zaujal DOM i zobrazováním bid - ask cen. Ještě jednou díky za pomoc.

Hodně úspěchů.

Petr

Odesláno

Ja som o ECN doteraz nevedel, az po napisani tvojho prispevku som mrkol na ich stranku a overnight marginy su fakt brutalne - corn 540 (bezne je 1350), mini gold 475 (bezne cez 780), akurat v tom maju trochu bordel. Pod CBOT maju uvedeny mini gold (GC), ale GC patri pod COMEX a rovnaku znacku gold maju uvedenu aj spravne pod COMEX. Teraz neviem ci je to len chyba alebo to zle zaradili. V kazdom pripade aj mna by zaujimali nejake skusenosti s tymto brokerom.

• Vytvořit...