Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Aha tak nemáte někdo přímo doporučení nějaký ale na někoho kdo podporuje MT4 ? Nejvíc mě zaujali ještě :BeamFX, ALpari, Activ, FXopen. KDyž bych vynechal tu oandu tak se rozhoduju hlavně mezi FXopen a Alpari. učet +-500USd a chtěl bych mikro loty.

• 1 month later...
  • Odpovědí 899
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Používám, zatím maximální spokojenost. Používám EA a do toho si trochu obchoduji, nevím proč, ale zvláště u těch EA mám lepší výsledky a to mi zároveň běží ještě současně na jiných brokerech. Asi všechno přetáhnu k nim. (tu)

Odesláno

Dobrý den všem,
mám stejnou otázku jako Hooky, hledám brokera pro forex (vklad tak 20 - 50 000 CZk. V českých "vodách" je zprostředkovatelú jistě dost ale proč si otevírat účet přez ně když to urcitě jde přímo v zahraničí a urcitě za podstatně lepších podmínek. Prosím podělí se někdo o své zkušnosti?

S poděkováním
Milan

Odesláno

zdá sa, že sme tu na tom veľmi podobne. Prečítal som viacero článkov o výhodách a nevýhodách brokerov a rozhodol som sa otvoriť dva účty u dvoch brokerov. Domnieval som sa, že si z nich následne vyberiem toho najlepšieho....popravde obaja sú rovnakí (v tom dobrom i zlom) :)) takže skôr by som sa orientoval podľa spektra produktov, prehľadnosti služieb a mena daného brokera. Totiž posledné mesiace čo toto sledujem sa na trhu objavilo množstvo FX brokerov s MT4 službami pripomínajúcich PNSky... :)

Odesláno

Dobrý den,
jsem začátečník - poziční trader. Mám menší zkušenost s OEC, kde mám problém při vstupu do obchodu na MOO (market on open) a potřeboval bych nastavit ihned po vstupu do obchodu automaticky SL v USD - pevná částka. OEC trader toto neumí....je tam jen možnost použít factor.

Nabízí vůbec nějaký broker vstup do obchodu na MOO (market on open) a automatické nastavení SL ihned po exekuci například ve výši 100 USD?

Děkuji předem komukoli za odpověď.
Zbyněk

Odesláno

U interactive brokers se to jmenuje attached orders. Vstup na otevření, to je běžný day order. Předpokládám, že když zapátráte, objevíte podobnou funkcionalitu i u jiných brokerů.

Odesláno

Broker, který neumí tzv. attached orders ještě existuje? :-) Já myslel, že už to je jenom u nás. IB to samozřejmě umí, stejně jako Tradestation, lze nastavit tzv. OSO - order sends order, kdy lze spolu se vstupem v okamžiku zadání zaslat i stop loss a případně i profit target. Pokud chcete, aby byl příkaz poslán automaticky, obávám se, že to bez nějakého programování nepůjde, Tradestation má Easylanguage, kde to nastavit lze.

Odesláno

To: Honza K

Děkuji za odpovědi Problém je spíše v tom, že u pozičního obchodování nemohu v době exekuce na MOO sedět u PC. El.trh otvírá např. brzo ráno. Už jsem přemýšlel nad přechodem k intadennímu obchodování nebo nechodit spát v případě zadání pokynu a očekávané exekuce.

Co se týká zadání OSO, tak tam musím zadat cenu a factor. Chápu to tak, že cenu musím odhadnout. Jestli vstupuji MOO, tak nevím jaká bude cena při otevření...přeci nemohu nastavit SL střílením od boku.

Nebo mám o OSO mylnou představu?
Zbyněk

• 2 týdny později...
Odesláno

Chtěl bych upozornit obchodníky, kteří si třeba právě teď vybírají brokera. V žádném případě nepodceňujte výši komisí. Vím, že se to tady mnohokráte opakuje, ale je to skutečně zcela zásadní věc. Když vyčíslím v absolutním čísle výši polpatků za rok obchodování, tak mě to číslo opravdu hodně překvapí. Myslím, že neobchoduji přehnaně, převážně komoditní spready, a řádově jde o tisíce $ za komise. V takovém množství je skutečně každý uštřený cent na komisích hodně znát.

Odesláno

Zdravím, chtěl bych se zeptat, stejně jako kolega nade mnou, zda-li máte dobré či špatné zkušenosti s FIO bankou pro obchodování futures. Názory jsem na internetu nikde nenašel. Děkuji.

• 1 month later...
Odesláno

Dobrý den,
jsem zde nový a zároveň i nováček co se týče obchodování. Můj dotaz je jednoduchý. Existuje nějaký spolehlivý broker na komodity který nabízí obchodování v mikrolotech? Forexové brokery znám, ovšem jde mi i o klasické komodity. D2kuji všem za případné reakce.

• Vytvořit...