Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem projel cele vlakno, zatim vsechno hraje pro Infiniti, ale mam jeste dotaz ohledne dat. Chci obchodovat Volume grafy, ty se u ruznych brokeru podstatne lisi.
Obchodujete nekdo Volume2000 u infiniti? Nebo mohl by jste nekdo alespon prilozit nekolik obtazku ER2, graf Volume2000, abych je mohl porovnat s daty od IB (interactiv brokers)

Diky.

Josef

• 2 týdny později...
  • Odpovědí 899
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobry den,
ma tady nekdo zkusenost s brokerem MF Global? At uz v ramci intradenniho nebo pozicniho obchodovani. Mam na mysli poplatky, margin, spolehlive plneni, financni vyporadani, technicka podpora v pripade potizi atd.

Diky
Mirek

Odesláno

Dobry den,
chtela bych se Vas, prosim, zeptat na Vase zkusenosti s brokerem Striker Securities.
Prošla jsem zde spoustu diskusi, ktere jsem myslela, ze by se mohly tohoto tematu tykat a na nic jsem nenarazila.
Chci po rocnim studiu komodit a jejich testovani zacit zkusit obchodovat a hledam brokera.
Chci obchodovat pozicne levne trhy, kukurici, cukr, sojovy olej, eurodolar a pokud mozno elektronicky a tak hledam obchodni platformu. Ta od Striker Securities - SOL Trader se mi moc libi, ale nefunguji mi v ni grafy a dale jsem narazila na dalsi drobne nejasnosti, ktere jsem se snazila nahlasit do Striker Securities panu Georgi Lembakovi (je to Cech, tak je to pro mne jednodussi) a pak jeste postupne na 3 dalsi e-mailove adresy (jiz v anglictine), jelikoz mi nikdo neodpovidal. Jsem z toho dost rozpacita, vypada to, ze je nezajimam, mozna jsem pro ne nezajimava, ale cekala jsem, ze mi reknou aspon to. Proto se chci zeptat, jestli u nich nekdo obchodujete nebo jste obchodovali a jake s nimi mate zkusenosti nebo pripadne jak mam komunikovat, aby reagovali.
Dekuji vsem predem za odpoved. (td)

Odesláno

Z diskuzí vyplývá, že komodity mnoho lidí obchoduje přes InteractiveBrokers. Jsou "odzkoušení", levní, stabilní, spolehniví. Proč hledáš něco jiného? Pokud ti jde o českou podporu, tak existuje také (p. P. Vecera iq-traders). A nebo na jiném cz-webu je přesný návod založení účtu s možností získat dokumentaci v češtině.
Českou dokumentaci má i p. Večeřa.

Je zbytečné znovu objevovat kolo, je lepší (a hlavně chytřejší) ho použít. :)

Odesláno

to bublina:
myslit si, že je nezajímáte je blbost, z prvních mailů těžko poznají, co jste zač :)

jinak Stiker a zkušenosti s ním jsou tady na fóru probírány x-krát, když dáte "striker" do vyhledávání, tak určitě najdete, co hledáte.
Jinak se nebojte svoje maily posílat znovu a znovu, dokud někdo nebude reagovat. Sice nemám Striker jako brokera, ale s podobným počátečním "nezájmem" jsem se u svého současného brokera setkal taky, ale po pár opakovaných zaslání mailů se už ozvali a v pohodě, od té doby vždy komunikace v pohodě, ať už mailem nebo chatem.

btw: ale angličtiny bych se nebál

jinak nejen s IB "živ je člověk", alternativ je tady diskutováno více, taky jsou levní, stabilní a spolehliví.

ať se daří,
Míra

• 2 týdny později...
Odesláno

Kdyz se registruju u ProActive Futures (IB pro Transact) chteji po me odpoved na otazku jak jsem odvodil prijem nad 20tisic USD, kdyz jsem nezamestnany...muzu napsat ze mi ty penize davaji rodice ? ehm :)
A pro priste...staci si sveho zamestnavatele vymyslet?
A je to normalni ze se takto vyptavaji ?

Odesláno

kingie,

ano je to normalni. jen blazen tam napise nezamestnany a prijem 25k+. to se pak holt rozezni alarm. rikam to tady porad a asi zbytecne. piste tam 2roky a vice jako zkusenosti, prijem 25+ a zamestnani si bud vymyslete nebo podnikatel. pokud to bude jinak, tak se budou vyptavat vice nebo ucet neotevrou.

Odesláno

a co se tyka 2 roky zkusenosti, je treba si dat pozor kde? Netusim jestli treba US brokeri na regulovanem futures trhu si navzajem neproverujou registraci klientu...nebo proste vygooglovat nejakou noname offshore firmicku a tu uvest? :)

Odesláno

neni potreba si dat pozor. protoze pises jen do kolonky zkusenost "2 roky". nemaji sanci zjistit kde. i kdyby si proverovali , jakoze to nedelaji, protoze je to nezajima, tak muzes mit zkusenosti zCR z dob kup.privatizace.

navic, firmu neni treba uvadet.

• 2 týdny později...
Odesláno

911:
Mohl bych tě prosím požádat o pomoc s formuláři pro Steva? S angličtinou mám problém, a i po pomoci známých s překladem v mnoha případech netuším co vyplnit.
Díky Vašek

Odesláno

gustav
Bohužel v mém případě je problém ta angličtina. Základní věci jsem se Stevem emailem domluvil. Smlouva je však větší problém a i ti co mi pomáhali s překladem od toho dávají ruce pryč. Dost toho již mám přeloženo, ale stále mi některé věci unikají, a nerad bych tam něco zvrznul. Proto scháním někoho, by byl ochoten poradit, a to v češtině.
Vašek

Odesláno

vakov,

doporucuju navstevu zdejsiho chatu. je tam dost lidi co to vyplnovali. urcite pomuzou. z tech 13 stran je potreba vyplnit asi jen 4 a zbytek se jen podepisuji. ja se dostanu na chat asi az pristi tyden. nestiham.

• Vytvořit...