Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 7 months later...
Odesláno

Ahojte, mám taký špecifický problém, neviem rozchodiť TS 9.5. Stále keď ho spustím zamrzne, nedostatem sa ani k prihláseniu, vypnúť ho viem len pomocou task manager.

Nie som počítačový odborník, uvítam každú radu. TWS funguje v pohode, aj s pripojením na sierru. Mám win 10 home.

Vďaka.

Odesláno
6 minutes ago, richi napsal/a:

Ahojte, mám taký špecifický problém, neviem rozchodiť TS 9.5. Stále keď ho spustím zamrzne, nedostatem sa ani k prihláseniu, vypnúť ho viem len pomocou task manager.

Nie som počítačový odborník, uvítam každú radu. TWS funguje v pohode, aj s pripojením na sierru. Mám win 10 home.

Vďaka.

Nemůže se jednat o tento problém?

" On 03.01.2018 my Windows was automatically updated with system update (KB4056890). Since then Tradestation is unable to start.
However when I deinstall the windows update Tradestation is running fine. Is there any fix so the Tradestation can run with this update ?
I can temporally delay installation of this update but Windows 10 is forcing it so I must do it.
"

Na diskusních fórech je toho o tom spousta - jak to vyřešili u TS nevím, je potřeba se v informacích probrat. Uvedený topic je přímo z fóra Tradestation, tak bych hledal tam. Ale jinak na googlu po zadání "tradestation win10 problem" toho vyjede dost, možná až moc...

M.

• Děkuji 1
Odesláno
6 minutes ago, Macros said:

Nemůže se jednat o tento problém?

" On 03.01.2018 my Windows was automatically updated with system update (KB4056890). Since then Tradestation is unable to start.
However when I deinstall the windows update Tradestation is running fine. Is there any fix so the Tradestation can run with this update ?
I can temporally delay installation of this update but Windows 10 is forcing it so I must do it.
"

Na diskusních fórech je toho o tom spousta - jak to vyřešili u TS nevím, je potřeba se v informacích probrat. Uvedený topic je přímo z fóra Tradestation, tak bych hledal tam. Ale jinak na googlu po zadání "tradestation win10 problem" toho vyjede dost, možná až moc...

M.

To bude ono vďaka.

• Líbí se 1
Odesláno

Ahojte, 

TS 9.5 mi ponukol update na TS 10, tak som to vyskusal a nainstaloval. Na prvy pohlad vidim ze sa zmenilo GUI aj struktura samotneho programu, ale rad by som videl cely zoznam vylepseni. 

Snazil som sa najst release notes/what's new pre TS10  na ofic. stranke TS, aj na webe , ale nikde som to nenasiel. Mate niekto link?

J.

• 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj,

Chci se zeptat, v čem spočívá ta limitovaná nabídka tady přes Financnik u TradeStation? Díval jsem se, že účet se dá otevřít už s 500 USD? Znamená to, že ten jejich IRA účet s 2500 místo 5000? Nebo jak to funguje? Co jsem pochopil, tak pro začínajícího tradera to chce flat fee a ten dolar dolů by za to stál. 

Mockrát děkuji a přeji krásný den.

Odesláno
Před 4 hodinami, Arling napsal/a:

Ahoj,

Chci se zeptat, v čem spočívá ta limitovaná nabídka tady přes Financnik u TradeStation? Díval jsem se, že účet se dá otevřít už s 500 USD? Znamená to, že ten jejich IRA účet s 2500 místo 5000? Nebo jak to funguje? Co jsem pochopil, tak pro začínajícího tradera to chce flat fee a ten dolar dolů by za to stál. 

Mockrát děkuji a přeji krásný den.

Dobrý den,

veškeré informace o limitované nabídce otevření účtu od 2 500 USD u TradeStation Global jsme popsali zde:

https://www.financnik.cz/komodity/financnik/tsg-2500.html

Katka

Odesláno
19 minutes ago, Lu napsal/a:

Ahoj, 

chtěl bych se zeptat, jak se v TS dává Stop loss a Take profit. Nějak se v tom tam nevyznám.

Díky za odpověď Luboš  

Ahoj,

dává se pomocí OSO - nastaví se kolik ticků od vstupu je SL a PT. Lze toho zadat víc, všechno je to k nalezení v tutoriálech. SL a PT lze zadat i když jsi už v obchodu, ale po ukončení obchodu se sami nezruší, je potřeba to udělat ručně. Osobně zadávám (pokud zadávám ručně) příkazy přes Matrix, kde je to super přehledné.

M.

• 1 year later...
Odesláno
On 15. 12. 2019 at 7:05, zetorr89 napsal/a:

Dobrý den. Platí stále pro registrované členy financnik.cz, že mají možnost u brokera Tradestation minimální vstupní vklad od 1000 USD?

Děkuji.

Dobrý den,

ano, tato informace by měla být stále platná.

Katka

• Vytvořit...