Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hele, v těch tvých příspěvcích se člověk fakt nevyzná, před chvílí jsi psal, že jsi to tak nastavil a jedete to a teď už píšeš, že to nejede.....musíš psát fakta trochu srozumitelněji, jestli chceš, aby ti někdo poradil.

Odesláno

@zdenekt, @ostatni, cituji (bavili jsme se o tom jiz drive):
[ital]
Pochopil jsem to tak, že svopex u TS nemá žádný účet a zatím tam chce jen testovat, tak hledá cestu, jak mít možnost používat TS WFO a CA, aniž by musel platit měsíční poplatky.

Práce s ASCII daty je pomalejší, s tím souhlasím, ale pokud to chce zatím jen na testování a má to být bez měsíčního poplatku za platformu, tak se s tím dá určitě pracovat. Pokud použije třeba 5m nebo 15m ASCII data, tak to bude normálně použitelné.

CA pracuje s vlastní databázi, která se vytvořila při optimalizaci, a na data/graf už se nedívá, takže není důležité, na jakých datech byla optimalizace provedena (bavím se o formátu dat, ne o jejich kvalitě).

Takže už to chce jen napsat šikovnou otázku do TS fóra, jestli s Forex účtem lze do TS importovat ASCII data a jestli je tam funkční CA.
[/ital]

Ahoj,
nemohl by jste se me nekdo na foru TS zeptat?
Bohuzel, pokud nemam ucet u TS, nemam pristup ani do fora.
Diky Petr

Odesláno

Zdravím chci se zeptat v platformě se mi po vstupu za market do trhu nezada target ani stop loss. Neděje se to pravidelně ale občas se to stane pozici pak musím řídit ručně nebo pro jistotu vystoupit z trhu nevíte kde by mohl být problém ? Díky

Odesláno

svopex,

trochu jsem proklikal TS fórum a z různých vláken jsem vyčetl toto:
-Forexáci v TS používají WFO, takže tam problém nebude
-Forexáci v TS pracují s ASCII daty, takže tam také problém nebude

-a ještě pro doplnění, v čem je u Forexu omezení: pokud máš u TS "POUZE" Forex account, tak můžeš načítat pouze jejich Reat-time Forex data a zpožděná data z jiných datafeedů (např. Futures) + ASCII data.

.....takže pokud máš u TS "POUZE" Forex account, tak Reat-time Futures data si nemůžeš ani objednat, ale zpožděná data od TS by měly fungovat....zpožděné Futures se podle mě dají pořídit za pár dolarů a můžeš na nich testovat nebo si je "jednorázově" postahovat, uložit a odhlásit je, abys je příští měsíc nemusel platit.

• 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj prosím poraďte někdo jak zobrazit na monitoru Volume profily - napravo od grafu na svislé přímce - tak jak je používá Petr při obchodování orderflow. Je v platformě nějaký takový indikátor a jak se jmenuje? Díky Mirda

Odesláno

Dobrý den,

našel by se zde někdo, kdo otevíral účet u Tradestation a financoval ho z Fio banky. Jedna z položek, která se má zadat do právy pro příjemce je By Order of:

.<br><br> Nejsem si na 100% jistý tvarem v jakém má být zadaný <title of account at sending bank>.<br><br> Domnívám se, že název účtu je mé příjmení a jméno bez diakritiky a oddělené čárkou např. "Novak, Jan" resp. to mi potvrdil přímo i pan Albino. Nicméně jde mi o to, aby mi přesně seděl tvar. <br><br> Kdyby jste někdo měl tuto zkušenost, dejte mi prosím vědět.<br><br> Děkuji.
Odesláno

kmotr,
podle mě to nemá s fio bankou nic společného.

pokud se tvůj účet v bance jmenuje "Jan Novák", tak tam napiš "Jan Novak" (bez diakritiky)

...a pokud se tvůj účet v bance jmenuje "Novák, Jan", tak tam napiš "Novak, Jan" (bez diakritiky)

• 1 month later...
Odesláno

Zdravím všechny,
mám dvě otázky:

1) za minulý rok jsem přes TS vydělal např. 10.000 USD - tyto peníze máme stále na účtě u TS.
Dělám daňové přiznání mám připočíst jako zisk z kapitálových výnosů 10.000 * 15 % (daň z příjmu) * usd kurz?
Popřípadě jaký mám zadat kurz? Středový ČNB k 31.12.?

2) Chtěl bych převést peníze do ČR - účet u FIO, ale při registraci jsem zadal účet u ČS, poradíte jak mám postupovat?
jestli to dobře chápu, tak vyplním jejich formulář: Online Transfer and ACH Authorization Agreement, ale popravdě vůbec netuším jak to správně vyplnit, abych neudělal chybu (přece jen jde o peníze)
Má s tímto někdo zkušenost?
V nejhorším si je nechám poslat do ČS, ale rozdíly v poplatcích a v kurzu jsou velké.

Děkuji moc za rady a přeji pěkný den.

Honza.

Odesláno

> 1) za minulý rok jsem přes TS vydělal např. 10.000
> USD - tyto peníze máme stále na účtě u TS.
> Dělám daňové přiznání mám připočíst jako zisk z
> kapitálových výnosů 10.000 * 15 % (daň z příjmu) *
> usd kurz?
> Popřípadě jaký mám zadat kurz? Středový ČNB k
> 31.12.?
>
Daně jsou tady vždycky ožehavé téma :) podle mne je to tak - příjmy zdaňuješ, jen záleží na tom, podle jaké kolonky - to už Ti poradí spíš daňový poradce.
Pro potřeby daňového přiznání použiješ kurz USD vyhlašovaný vždy na začátku roku - viz www.financnisprava.cz/assets/cs/prilohy/d-zakony/Pokyn_GFR_D-25.pdf

Odesláno

Děkuji za radu,
tak snad bude mít ze mě stát radost :-)

A druhou část jsem vyřešil telefonátem na Floridu, pán sice hovořil anglicky ještě hůř než já, ale domluvili jsme se.
Peníze z TS už "zmizeli", tak snad se objeví někdy i v ČR.

Díky a přeji hodně úspěchů.

• 1 month later...
  • Vytvořit...