Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

ladin4,
zkoušels restartovat PC?
Třeba v paměti jen něco zůstalo "viset".

A napadlo mě jen na zkoušku, kdybys ty data "zkrátil" na začátku, tedy testoval na datech např. od 1.7.2006 do 31.12.2015, jestli by to ta paměť dala.....pak by to mohl být nedostatek paměti.

Odesláno

@ladin4: Tak to bohužel bude problém v optimalizačním skriptu. Zkusil bych vyhazet of data(TrhIdx); a nechat pouze zakladni data a postupne pridavat. Jedine tak, lze zjistit, co nefunguje, že se půjde po malých krůčkách.

Odesláno

Ověř si na nějakém jednoduchém kódu, že TF.D data máš v pořádku.
Pokud nemáš žádnou jednoduchou strategii, která využívá jen DATA1, tak použij některou strategii v TS, třeba MACD LE.

Pokud to pojede a nespadne, tak můžeš stejnou cestou postupně vyzkoušet ostatní data (UVOL,DVOL,TICK,VIX...).

.....případně pak můžeš ještě ve workspace toho kandidáta všechny data nahradit daty TF.D a spustit test, jestli to pojede.

Odesláno

Ahoj,

tak jsem zjistil, že problém způsobuje symbol TICK, ale pozor, jenom timeframe 15 min. a nižší...Jakmile změním TF na 16...18 min. nebo daily, tak se optimalizace rozběhne bez problémů. Napadá vás něco ?

L.

Odesláno

Zkusil jsem ještě prohodit v grafu DATA3 (TICK 15 min.) a DATA6 (TICK daily) a optimalizace frčí bez problémů...Akorát další věc, které moc nerozumím - po prohození těchto dat zůstaly parametry strategie stejné. V samotném kódu jsem to upravovat nemusel. Je to tak správně ?

• Vytvořit...