Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bude potřeba kontaktovat TS support, aby správně nastavili účet. Zkuste emailem, nějaký kontakt v TS byste měl mít, nebo jem ožné použít formulář na clientcenter.tradestation.com (pravý sloupec nahoře, client services, email)

Odesláno

Děkuji za rady. Nakonec to byl nějaký bug. Tradestation jsem odistaloval, naistaloval zpět jeho starší verzi a všechno klape jak má :) Podpora jako obvykle moc nápomocná nebyla a musel jsem si to vyřešit s Vaší pomocí...

Odesláno

Mohl by mi někdo poradit jak mám vypnout potvrzovací okna pokud chci vstoupit do obchodu s více jak 5 kontrakty tak musím 4 krát potvrdit okno o počtu kontraktů a velikosti marginu .Díky

Odesláno

detroit Napsal:
-------------------------------------------------------
> ladin4 Wrote:
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ahoj,
> >
> > jak lze nastavit automatický posun SL na BE
> +
> > nějaké ticky při dosažení určitého profitu ?
> Nějak
> > se mi nedaří na toto přijít... Díky moc ;-)
>
> goo.gl/9jVFZT
>
> OK, to je "slovo" pro naprogramování v EL, je to tak ?...používám zatím jen OSO příkazové strategie, proto jsem hledal nastavení tam. Mohu si udělat vlastní strategii v EL, která funguje jako ty přednastavené v OSO ? Zatím se moc neorientuji ve strategiích pro intraday obchody...
>
> Editováno 1 krát. Naposledy editováno dne 08.10.
> 19:32 uživatelem detroit.

Odesláno

Ahoj,
mam dotaz ohledne sdileni uctu na Tradestation. Mam sve pc a tez virtualku na serveru. A chtel bych vedet, zda kdyz si zalozim ucet u TS, tak zda pujde mit otevreny ucet na obouch platformach? Tedy bude jine ip, ale stejny ucet? Na pc chci delat vyvoj WFA/CA a pote na virtualu overovat "realne" nasazeni na simu.
Dekuji za jakekoliv info, nez zacnu fundovat TS :-)

Odesláno

geniepage Wrote:
> Ahoj,
> mam dotaz ohledne sdileni uctu na Tradestation.
> Mam sve pc a tez virtualku na serveru. A chtel
> bych vedet, zda kdyz si zalozim ucet u TS, tak zda
> pujde mit otevreny ucet na obouch platformach?
> Tedy bude jine ip, ale stejny ucet? Na pc chci
> delat vyvoj WFA/CA a pote na virtualu overovat
> "realne" nasazeni na simu.
> Dekuji za jakekoliv info, nez zacnu fundovat TS
> :-)

Nelze. Prihlasit se muzes jen na jednom kompu v danou chvili leda ze bys mel dva samostatny ucty (a dve prihlasovaci jmena)

Odesláno

Ahoj, rád bych v TS zkusill obchodovat FIMS. Prosím poraďte jak nastavit zobrazování Orderflow do Numbers bars.
Umí toto TS platforma bez složitých úprav?
Díky Mirda

Odesláno

@mirdo: FIMS nelze v TS obchodovat. Hlavním důvodem jsou nevhodná ticková data, která nejsou pro bid/ask validní. Výrazně doporučuji Sierra Chart. V dnešní době už nemá smysl hledat pro FIMS jinou platformu.

Odesláno

Zdravím vložil jsem dotaz a ten byl bez reakce tak to zkousim ještě jednou .potrebuji vypnout potvrzovací okna po zadání vstupního příkazu do trhu do 5 kontraktu je to vpoho ale od 5 výš musím potvrdit asi 4 okna jak na velikost marginu tak počet kontraktu prosím o rada jestli tyto okna mohu někde vypnout

Odesláno

wendys25 Napsal:
> Zdravím vložil jsem dotaz a ten byl bez reakce tak
> to zkousim ještě jednou .potrebuji vypnout
> potvrzovací okna po zadání vstupního příkazu do
> trhu do 5 kontraktu je to vpoho ale od 5 výš musím
> potvrdit asi 4 okna jak na velikost marginu tak
> počet kontraktu prosím o rada jestli tyto okna
> mohu někde vypnout
>

Zkuste menu File - Preferences - Tradestation order entry - vyberte co obchodujete (futures, equities apod.) a odškrtněte volbu "warn if order quantity is more than...".

• Vytvořit...