Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

@raven2cz: Dakujem za odpoved. Presne toto mam v plane. Idem uz na zivo portofolio 4 strategii. Server pouzivam iba na live. A pracovny pocitac mi nestaci. Presne pre to chcem druhu masinu, aby na nej bezali optimalizacie. A na druhej mozem dalej pracovat. Mozno by sa zisla aj tretia :) :) :)
Viem ze TS 9.5 ma limity tipu 80.000 kombinacii pre Ca, max 8000 vysledkov.... Atd.
Takze rychle SSDecka. Aka velka RAM ma vyznam este ? A kolko jadrovy procesor dokaze TS 9.5 vyuzit realne?
Dakujem

Odesláno

@Mithras: bohuzel nedokazi presne poradit. Pouzivam 16GB, i7-4790 3.6GHz. TS při návrhu ale je vytížen pouze z 40%. Pokud používám optimalizaci z OPT frameworku tak 100%. Mají tam chybu a je pomalejší, takže za čas jsem to opustil. Takže TS to nedokáže využít.

• 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj chtěl bych se zeptat místních guru na to jak postupovat když jsem u Tradestation měl otevřený učet který jsem po vypršení oněch 6 měsíců zadarmo zavřel. Ale peníze jsem zatím nepřeváděl zpět jsou pořád u Tradestation.

A chtěl bych si teď opět po nějaké době učet otevřít nejlépe s další 6 měsíční zkušební lhůtou myslíte že je to možné ?

• 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj,

v případě historických dat pomocí symbolu @TF.D se mi nezobrazují data z let 2006 - 2008. Musím změnit na @TF a upravit Session na 09:30 - 16:15 hod. Pak jsou data zobrazena správně... Máte s tímto někdo zkušenost, proč se tak děje ? Díky za případnou pomoc ;-)

Odesláno

raven2cz Napsal:
-------------------------------------------------------
> @ladin4: ja mam data zobrazena spravne u @TF.D az
> do roku 2004. Mozna zkusit vymazat svou lokalni db
> a znovu natahnout symbol. Jinak nevim.

Díky za reakci...teď jsem zjistil, že na druhém PC mi to běží bez problémů. Mohl by to být tedy problém, o kterém píšeš ? Kde najdu lokální db ?

Odesláno

ropon drive psal treba toto:
Program Files\Tradestation 9.1\Program\Cache\CAL_cache.clod staci zmazat alebo presunut. Je to ale subor vsetkych dat grafov, cize po zmazani nebudu v TS uz ziadne data a vsetky sa zacnu stahovat znovu.

Odesláno

Zdravím chtěl bych se zeptat - Vytvořil jsem si placený ,,demo,, účet u TS s tím že si program ozkouším, po pár dnech sem narazil na problém kterého se týká má otázka ... U trhu e-mini NQ mi NEJDE zadat nákupní/prodejní příkaz do trhu. Obchodovaný kontraktní měsíc NQU15. Když jsem se pro zkoušku překliknul do Forex obchodování na měnový pár eur/usd a vstupoval sem stejně jak u komoditního kontraktu přes Market ejhle příkaz byl přijat. Nevíte mi někdo poradit kde se vloudila chybička děkuji

Odesláno

Zadávat příkazy jdou na reálných datech, jestli se u symbolu objevuje (D), tak jsou zpožděná a pak to nejde obchodovat. Když se zaplatí příslušný balík nebo trh, tak pak by měly jít zadávat příkazy v pohodě i na SIMu. Nevím, jeslti demo účet u TS není ještě nějak jinak nastavený, nikdy jsem ho nepoužíval.

Odesláno

Ahoj, mám další dotaz...při spuštění optimalizace se zobrazí hodnota All:TradeStation Index -99999 (viz obrázek), nebo u All:Net Profit 0 apod. Report je na konci prázdný, bez hodnot. Máte s tím někdo zkušenost, proč se tohle děje ?

31788

Odesláno

raven2cz Napsal:
-------------------------------------------------------
> @ladin4: Mate nejakou chybu v navrhovem kodu.
> Negeneruje Vam zadne obchody. Treba spatne casova
> podminka, nebo jiny nesmyslny parametr. Muze to
> byt take chyba v kodu.

Určitě máte pravdu, přesto jsem to nedal...musel jsem to poslat Tomášovi. Díky ale za rychlou reakci.

• Vytvořit...