Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Honza K.:
Ahoj ještě jednou, mohl bych se zeptat jestli náhodou neznáte ještě nějakou další obchodní platformu, na které je provoz AOS bez problémů ohledně opětovného načtení pozic a znovuspuštění strategie?
Ideálně spolupracující s IB.

Díky

Odesláno

Ahoj,
chtěl bych fundovat svůj účet u tradestation, ale není mi jasné, co mám vyplnit v následujících položkách:

Further Credit To:
Account Number:
By Order of:

Přesněji, Account Title je mé user name, nebo skutečné jméno? a do Account Title at Sending Bank předpokládám napsat totéž?

Odpověď nemohu najít a ani z tradestation nějak neodpovídají, tak dík, pokud někdo pomůže.
Pepe

P.S. Podobný dotaz byl položen a zodpovězen v diskuzi asi před dvěma roky, ale právě tato oblast tam není vysvětlena.

Odesláno

Hena: Pokud vím, název funkce a hodnota, kterou vrací, musí být stejná. Např.:

Value1 = mojefunkce(parametr1...);

funkce se pak nazve: mojefunkce

v ní se provedou výpočty a návratová proměnná se bude jmenovat taky mojefunkce, tj.

mojefunkce = hodnota;

Odesláno

Pepe01 Napsal:

> Further Credit To:

Vaše jméno u Tradestation, tj. jméno a příjmení

> Account Number:

číslo účtu TS, které vidíte v platformě, např. při zadávání příkazu, v matrixu, order bar, trademanageru apod., začíná obvykle dvojkou a je osmimístné.

> By Order of:

Vaše jméno a příjmení, musí být to, které je uvedené na účtu v bance. U fyzických osob by to mělo být totožné jako Further credit to:

• 5 týdnů později...
Odesláno

Ahoj,

můžete mi prosím poradit, kde bych mohl mít chybu, když se mi trh TF "rozjíždí", resp. zobrazuje až o půl hodiny později (od 16:00)...data má zpožděný tím pádem o 30 minut !
U TradeStation jsem otevřel účet před pár dny, tak zatím neovládám příliš dobře. Předem díky za pomoc ;-)

Odesláno

ladin4 Wrote:
-------------------------------------------------------
> Ahoj,
>
> můžete mi prosím poradit, kde bych mohl mít chybu,
> když se mi trh TF "rozjíždí", resp. zobrazuje až o
> půl hodiny později (od 16:00)...data má zpožděný
> tím pádem o 30 minut !
> U TradeStation jsem otevřel účet před pár dny, tak
> zatím neovládám příliš dobře. Předem díky za pomoc
> ;-)

Musis mit zaplaceny data "Globex bundle" - tim by to mohlo bejt. Jinak zdarma jsou data zpozdeny.

Jdi do client center na webu pak klikni na customer profile, pak software and data subscriptions, a zkontroluj ze mas koupeny "Globex value bundle"

Odesláno

Rychleji jsem jednal než studoval data...jasně, mám jen delayed data...Díky za reakci.
A ještě se raději zeptám, v Globex bundle je i emini Russell (TF) ?...Kruci, moc se v tom zatím nevyznám :-(

Odesláno

Honza K. Wrote:
> Pozor TF je mino bundle, stoji 95 USD a objednáva
> se v ICE US

Jo, no jo, uz zapominam. Dik za opravu, a ted uz je to temer jasne, ze to bude tim. Temer nikomu se nechce tu palku za TF platit a pak se divi ze jsou data zpozdeny :) Doporucuju prejit na ES, je pekne pomalej a zaroven denni rozpeti o malinko vetsi nez NQ a YM, takze idealni.

Odesláno

ladin4 Wrote:
> Výborná věc !...Mám účet u AMP Futures a do teď
> jsem neplatil ani cent za real data.

To nam uzivatelum TS nepomuze, data jsou v platforme zabudovana a cena dat (20 dolaru) zdaleka vynahradi moznosti ktere platforma nabizi. Vyplati se tech par dolaru mesicne zaplatit, nez prechazet na obycejnou platformu.

Odesláno

Mohol by mi niekto poradit,kde su limity TS ? Aky hardware postavit na maximalne vyuzitie a zrychlenie WFA a CA u TS9.5 ? Mam na mysli CPU a RAM. Co este TS vyuzije a co uz je zbytocnost. Dakujem.

Odesláno

@Mithras: Klicem je rychly SSD disk (mnohonasobne zrychleni), i7 (od 7-8k Kc vyse), RAM moc nepomuze, bohuzel i CA spadne, kdyz je moc kombinaci (nepomaha vetsi RAM). Doporucuji mit pocitace 2-3, zalezi jak si zorganizujes workflow. Pokud budes mit stovky kandidatu a nebudes mit moznost je dale zpracovavat, je vypocetni rychlost druhotna. Z pocatku se soustred na workflow hlavne z hlediska sveho casu a pravidelnosti. Pravidelnost a chut zahazovat je klic to nekam dotahnout. Hodne zdaru.

• Vytvořit...