Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, mám dotaz na day trading akciových indexů a velikost účtu 5000/25000$ u Tradestation. Na stránkách tradestation mají omezení pro daytrading pouze u akcii, u futures, pod kterými jsou i indexi nikoli. Znamená to tedy že můžu obchodovat akciové indexy u Tradestation intradenně s účtem 5000 dolar? Díky za odpověd!

Odesláno

raven2cz: Ahoj, dík, ale obchoduji z grafu a nemužu na to přijít. Levým klikem se nestane nic a pravým se otevře okno, kde můžu buď zadat novou hodnotu, konvertovat na market nebo příkaz zrušit. Vzít a potáhnout prostě ne... Ani v helpu jsem nic nenašel. Nemusí se třeba zaškrtnout nějaký checkbox v nastavení...? Dík

Odesláno

@Filip81: umístit kurzor na úsečku příkazu. Stisknout a DRŽET levé tlačítko myši a pohybovat s myší + držení levého tlačítka, úsečku přemístit na jinou cenu a tlačítko pustit. To nefunguje?

Odesláno

@Filip81:
Zkuste sekci v tradestation - education/university/school-of-tradestation-basics/quick-tips/order-entry
je tam nove video: Chart Trading. Treba neco z toho pomuze. V defaultnim nastaveni Chart Trading okne vse funguje podle popisovaneho videa.

Odesláno

raven2cz: Děkuji za ochotu, nakonec jsem na to přišel (metoda pokus - omyl). Příkazy jdou pravděpodobně "potahovat" pouze když je Set tracking mode nastaven na OFF. Měl jsem jej nastaven na WORKSPACE. Sice moc nechápu, jak to spolu souvisí, ale hlavně že to funguje.

Odesláno

Sinuhet Napsal:
-------------------------------------------------------
> Filip81: ja mam dobrou zkusenost s
> disktrading.is99.com/disktrading/, data
> kvalitni, cena zanedbatelna...., nabizeji to ve
> vsech moznych formatech vcetne tradestation
>
>
>
> Editováno 1 krát. Naposledy editováno dne 21.05.
> 11:13 uživatelem Sinuhet.

The historical data download/DVD-ROM set contains daily and intraday data in .omz format for Tradestation users

O tom, že .omz je formát pro Tradestation slyším poprvé. Jak jste to dostal do nativní cache TS? A opravdu nabízejí i ticková data?

Odesláno

tickova data nabizeji, to vim protoze jsem je kupoval, z adresare odkud jsem to stahoval byl vyber ninja, tradestation a jeste neco....

S importem do TS ale neposlouzim, protoze obchoduju v ninjatraderu a pouzil jsem tedy jen format dat do NT (ale vim ze tam ty data do TS byly, ale nestahoval jsem je)

Odesláno

Sinuhet Napsal:
-------------------------------------------------------
> tickova data nabizeji, to vim protoze jsem je
> kupoval, z adresare odkud jsem to stahoval byl
> vyber ninja, tradestation a jeste neco....
>
> S importem do TS ale neposlouzim, protoze
> obchoduju v ninjatraderu a pouzil jsem tedy jen
> format dat do NT (ale vim ze tam ty data do TS
> byly, ale nestahoval jsem je)

díky za info. Zřejmě půjde o ASCII data jenom s upravenou hlavičkou. Ts má svojí vlastní cache a pokud chcete pracovat nativně, tj. interně v grafech si načíst kontrakty, spojovat atd., je nutné použít nativní cache, od verze 9.1 ve formě CLOD souboru. 3rd party a nativní data jsou v TS dost velký rozdíl. Ještě na ně juknu, do kdy tvrděj, že ticková data mají... Taky by mě zajímalo, jakou mají kvalitu.

• Vytvořit...