Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

detroit, mirkazet:
pod to se taky podepíšu...

ale zaráží mě spíš ta věc s daty u detroita...

Já mám zase problém s Chart Tradingem. Když si pustím obchodování z grafu, tak vše najede, nastavím si to, ale když kliknu třeba na "buy market", tak mi to napíše hlášku, že musím někde v Preferencích něco nastavit. To jsem samozřejmě udělal, ale asi blbě... nefunguje mi to a to mě dost vadí:( Celkem jsem si zvykl na Matrix, tak obchoduji z toho, ale nějak to není ono. Taky mi najednou nejdou posouvat příkazy přímo v grafu (drag&drop), i když to předtím fungovalo...
Přijde mi, že jak upgradovali ten vzhled nebo jak tomu říkali (visual enhancement) tak po****li funkčnost na mnoha polích...

Z.

Odesláno

shaquel (pár postů nazpět):
Jelikož se mi blíží konec mé půlroční doby hájení, nedalo mi to a prověřil jsem si ty poplatky. Jestli to dobře chápu, tak by se teoreticky měly platit dva poplatky. Jeden za vedení účtu a druhý za pronájem platformy. Potom pokud je fundovaný účet u TS, tak platforma je zdarma (Brokerage clients - FREE) a pokud se zobchoduje >10 kontraktů/RT měsíčně (nebo konečný zůstatek na účtu k poslednímu dni předchozího měsíce >100.000USD), tak je vedení účtu taky zdarma (jinak 99,95 USD/měsíc). To by odpovídalo i měsíčnímu vyúčtování co mi chodí mailem.
Snad to může někdo, kdo má účet déle než půl roku, potvrdit...

Z.

Odesláno

Zdislav,
Potvrzuji to, co jsi napsal:
-měsíční poplatek u TS je 99,95 USD/měsíc
-pokud se zobchoduje >10 kontraktů/RT měsíčně, tak ti tento poplatek TS vrací (v tom samém měsíčním vyůčtování)
-samozřejmě za LIVE data platíš (podle toho, jaké máš zvolené ve svém klientském účtu)

Odesláno

Zdravim,

Obchodujem live strategiu v TS a uz 2x sa mi stalo ze TS mi strategiu neexekuoval z mne neznamych pricin. Samozrejme tieto dva obchody boli dost ziskove :(
Neviem si vysvetlit dovod. Stretol sa s tym uz niekto?

Samozrejme ze automat mam nastaveny na na exekúcie bez potvrdenia.

Dakujem.

R.

Odesláno

zdenekt,

Je to trategia BOSS. Symbol mam spravny. Obchodujem ju live od novembra a toto sa stalo uz 2x, pritom neviem urcit preco. Log je prazdny. Pri tomto nastaveni TS sa exekuovali aj ine obchody v inom datume stale na tom istom workspace a tej istej strategie - BOSS.

R.

Odesláno

Pokud je log prázdný a jsou tam pouze hlášky o connected a disconnected, tak bych to osobně viděl na výpadek. Mimochodem TS není ideální platforma na automatické strategie, které běží naprosto bez dozoru. Pokud ta strategie jde na trh v určitý čas, rozhodně bych to sledoval.

Odesláno

Ziadny cakaci prikaz sa mi nezobrazuje, cely vcerajsi log mas vyssie.
Este ma napada ci to nebude tym ze mam VPS len s 1GB Ram a ked su trhy volatilnejsie co vcera boli tak jednoducho to platforma nestiha exekuovat... ?

R.

• Vytvořit...