Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

@Filip81: prikladam my custom session settings. Kazdy trh by mel mit implicitne nastavene regular hours, ty nastavovat nemusis, pokud zvolis 24h cyklus, bude videt rovnez premarket. Pokud market je napriklad natazeny pro backtest z csv souboru, je nutne regular hours pri importu nastavit.

26344

Odesláno

Ahoj.
Nevím kam jinam to napsat, tak sem mi to přijde nejvhodnější...

Jde TS platforma nějak nastavit, aby se promítlo to, co nakreslím v jednom okně (např. trh NQ, timeframe 30min), promítlo automaticky do druhého okna s jiným timeframe (např. 3min stejný trh NQ)? Možná přes makra...?

Z.

Odesláno

raven2cz:

Rozumím, ale u mě to vypadá, jako na obrázku výše... Zkoušel jsem přenastavit i přes File > Preferences > TradeStation Desktop > Session menu sequence, ale tam to vypadá stejně. Určitě to bude nějaká prkotina, nějaký nezaškrtnutý checkbox, bohužel na to stále nemohu přijít...:-(

Odesláno

Dobrý deň,
dnes som komunikoval s luďmi z tradestation a asi som sa trochu zamotal, cez týždeň som vyplnil aplikáciu podľa návodu a dnes mi poslali ešte dokument, kde som vypĺňal brokerov u ktorých som mal účty, keďže live účet som nemal, zaujíma ich kde som nabral experiences uvedené v zmluve? Čo by ste doporučili, ako z toho elegantne vykorčulovať?

Ďakujem.

Odesláno

@Filip81:
Staci uz jenom zmenit startTime a endTime u jednotlivych dni od 12am do 12pm. Mel jsem to defaultne nastavene na tyto hodnoty, je zvlastni, ze ve tve platforme je to jinak. Regular sessions by prave mely zustat v tomto intervalu.

Odesláno

Při vstupu do obchodu se objeví čáry s hodnotou SL a PT, jejich popis zasahuje do posledních svící a vše tvoří nepřehledný červený chuchvalec. Je možné nějak popisky vodorovně posunout? Lze změnit ďábelské barvy SL,PT (fosforová zeleň) a velikost číslic ? Díky za radu, Mirdo (napůl barvoslepý,pro někoho blbost,pro mě zásadní věc).

Odesláno

mirdo:
jde to upravit když klikneš pravým tlačítkem a vybereš "Format accout orders and positions..." a na kartě Settings provedeš nastavení dle libosti;
odsazení ve volbě Format Window nastavíš hodnotu "Space to the right" na hodnotu odpovídající počtu barů, o který chceš graf posunout doleva.

Z.

Odesláno

peter.13:

Řešil jsem stejný problém a bohužel jsem z něho nevykorčuloval.
Dle vyjádření P. Albina je zádrhel u Tradestation Europe, která neakceptuje tradery bez zkušeností. Pokud bych byl občan USA, tak to nevadí.
Takže teď směřuji k Mirusu. Tam berou začátečníky i z Evropy. Ověřoval jsem.

Mimochodem, jak jste dopadl?
díky
JirkaW
Odesláno

Mam problem s instalovanim updates pro TS. Preinstaloval jsem na Win 8.1 Pro a kdyz stisknu v TS Update Manageru Install Update tak se nic nestane. Ani v zalozce Show All, ani jeden update nejde nainstalovat. Nevite co s tim?

• 3 týdny později...
Odesláno

Zdravim,

mam dva systemy, chtel bych je nyni oddelit na dva ucty. Je mozne vytvorit dva ucty se stejnym majitelem?
Ucty pro futures, je nutnost druhy ucet fundovat min.castkou $5000, nebo to neni podminka? Nutnost min.poctu obchodu se potom odviji pro kazdy ucet zvlast, nebo je to pozadavek na majitele uctu?
Muzete mi celkove rict blizsi informace, zkusenosti s timto krokem?
Diky za info.

• Vytvořit...