Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj. Rád by som sa opýtal Petra a Tomáša, či po založení účtu u TS bude nasledovať telefonický hovor. Moja hovorová angličtina nie je nič moc. V prípade že áno, rád by som bol pripravený :) Ďakujem vám chalani. Ste skvelí. P.S. Platí ešte vaša bonusova ponuka ktorú máte v návode na založenie účtu TS? Rád by som absolvoval niektorý z vašich kurzov.

Odesláno

to Rasto75, msabrsula:

A navíc tam mají chlapíka, který mluví česky, kdyby bylo pro anglicky nemluvící nejhůř.

BTW msabrsula - nejmenujete se náhodou Michal? Z UH? Tak si říkám, jestli se náhodou neznáme...

T.S.

Odesláno

tom_czr:

Toho česky mluvícího chlapíka může člověk dostat k telefonu, když o to požádá? Máte s tím nějaké zkušenosti?

Jinak to bohužel nejsem já. Ale směr jste skoro trefil - Vsetín.

Marek

Odesláno

Rasto75: Při zakládání účtu TS nikdo nevolal. Tiskopisy se trochu liši od vzoru z Finančníka.cz - stahněte si ty správné! Nastudování textu, vyplnění a opravy chyb po výzvě emailem z TS mi zabralo 2 pracovní dny. Ufff. Mirda

Odesláno

msabrsula:
No já tu english zvládám, tak jsem to nezkoušel. Normálně jsem komunikoval vždycky mailem anglicky a najednou mi od TS přišel mail v češtině s tím, že borec říká, že pokud chci, můžeme vše řešit i česky :D Ale jak jsou na tom s možným telefonním hovorem, to netuším.

T.S.

Odesláno

Dobrý večer vespolek,
msabrsula:
S překvapením tu čtu, že u TS někdo komunikuje česky..můžete dát prosím nějaký kontakt? Sice jsem to zatím nějak lámala anglikcky..dokonce i jeden telefonát, ale zvášť pro nějaký komplikovanější problém by čeština samozřejmě byla ideální..

Odesláno

mirkazet:

Já bohužel kontakt na toho česky mluvícího chlapíka v TS nemám.

Možná, že by ho mohl poskytnout tom_czr, ale uvádět zde na fóru kontakty a emaily je bohužel proti pravidlům diskuze...

Jediná možnost bude asi kontaktovat TS a zkusit získat kontakt přímo přes ně.

M.

Odesláno

Díky, alespoň jeho jméno, to by stačilo.. kontakt by pak šel lépe dohledat. Jména jiných zástupců TS jako např. Peter Albino tu běžně čtu, tak by to snad takový prohřešek proti pravidlům nebyl..
V každém případě moc děkuji předem, pokud mi jej někdo prozradí.

• Vytvořit...