Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

harmonie Napsal:
-------------------------------------------------------
> MCH-FX:
> Ten příspěvek je již rok starý. Autor už vůbec
> nemusí být na foru. Možná se už válí na Bahamách a
> nebo projel účet a s tradingem skončil. Kdo ví.
>
> -----------
> František
> Nešetřte nápady, šetřte náklady -
> www.cashbackforex.com/?aid=7761

Kiez by ten prvy pripad bol "problemom" kazdeho usilovneho tradera za jeho cas straveny nad zmenou svojho zivota.

Odesláno

Ahoj, tak jak se daří s CCi? Chtěl bych se zeptat, zdali někdo používáte variantu CCi pro kratší TF. Jak potom filtrujete obchody, jestli mátě delsi pruměry, nebo delší periody CCi, nebo jak na to. Díky

Odesláno

Na CCI nedam dopustit. Pouzivam klasicke nastavenie z NT. Filtrujem to finwinom a cenovym grafom, patterny beriem na prerazeni SR urovne. Tiez sledujem ako sa chova ES.
Zatial je to jedine co mi zaraba :-)

Odesláno

Jiris109:

Pouzivam WCCI,CCI50,Camarilla pivotyna TF15.A robim iba trendove patterny.Len mam otazku.Nebude treba zmenit 5 zltu usecku,ktora znazornuje zmenu trendu o jednu menej?Inak na CCI nedam ani ja dopustit.Je to uzasna vec.

Odesláno

mortIIs_de: Funguje mi to tak, že dodržuju svuj obchodní plán a používám RRR větší jak 1. Nic víc není potřeba. Najdeš statistickou výhodu, kterou zvládneš obchodovat LiVE a obchoduješ, porád stejně.

• 2 months later...
Odesláno

Dobrý deň!
Neviem , či ešte niekto navštevuje toto vlákno, ale ak náhodou, tak by som potreboval poradiť. Ide o WCCI postranný panel. Nezobrazujú sa mi v ňom aktuálne informácie, ale len tie, ktoré sú v šablone. Ak použijem inikátory zo ZIP balíčka,tak info tam nie je žiadne. Sú na to osobitné indi ? A ak áno, tak kde ich nájdem. Ďakujem

• 3 months later...
Odesláno

Zdravím všechny...dlouho čtu příspěvky na tomto vláknu. Sám jedu taky WCCI na TF M5 real účet. Trochu mě mrzí, že poslední příspěvek je zde z léta. Proto se tady pokusím obnovit diskuzi o systému WCCI a podobných systémech spojených s CCI. Rád se podělím o své postřehy a poznatky z fx trhu. Jedu euro a cable, cca 1 rok. A mohu-li zhodnotit své počínání tak asi takto: při dodržování systému v M5, cca obchody max do desítek minut, vstupy ZLR, TLB, GB 100 a výstupy hook na CCI 14, zkouším se nyní udržet v obchodě déle, takže výstupy 100/-100 cross na CCI 14. Jinak používám doporuření identifikace trendu dle stránek "Naked" , které určitě všichni znáte...tedy EMA 20 a 34, CCI 50 a CCI 14 pro vstupy. Chtěl bych zkusit delší TF, např. M15 či M30. klidně zadám i své ICQ pro rychlejší komunikaci při on line obchodování. Poslední poznámka: pokud jsem jel konzistentně bez rozptylování :), tedy v klidu domova, jsem profitabilní. Tím myslím, že člověk by to neměl provozovat při práci....soustředění je nutné. Jinak základní orientaci trendů dělám od H1 po D1 systémem kanálů, používam i pivoty a silné S/R pro zadání TP.

• 1 month later...
Odesláno

Ahoj všem,
tak se taky pokusim to tady trochu oživit,system wcci mě taky hodně zaujal,ale nevim jestli v klasickém nastavení to není příliš krátká perioda,mě se zdá mnohem lepší jiné nastavení,které používá jeden borec tady a tímto ho zdravím:o).Chystám se obchodovat jen signál zlr,ale když je zároveň na obou cci a jako filtr trendu používám guppy z trend follover systému a nejdu proti nim,jen když jsou srovnané,úspěšnost zatím vypadá velmi dobře i na 5m grafu to vychazi slušně,ale když jsem teď začal koukat na 1h,4h nebo i daily graf tak tam to vůbec nemá chybu,přemýšlím,že budu hledat signáli spíš na 1h a vstupovat pak na 5 m když se následně objeví zlr,za lepší cenu většinou.

Odesláno

Zdravim vsechny,

pri procitani aktualnich diskusi jsem narazil i na novy prispevek v tomto vlaknu. Osobne take obchoduji s pomoci WCCI, ovsem ne ve zcela ciste podobe. Vicemene pouzivam pri rozhodovani kombinaci Tripple Screen a WCCI. Z patternu WCCI mi nejvice sedi ZLR, Tony Trade (pouzivam ho v original forme i vlastnim pojeti), vyjimecne pattern Famir a jako doplnek TLB. Obchoduji nyni na 2tf cenovem grafu. Tento tf jsem zvolil jelikoz mi nejvice vyhovuje jak pro realizaci vstupu tak i vystupu. Pro sve vystupy volim stanovene pt a v pripade zdraveho trendu Mplay. Jinak pouzivam zakladni nastaveni v Siera Chart. Drive jsem vstupy do obchodu pouzival SL 2ticky od urovni S/R v pripade vstupu z uzkeho chopu do trendu a vystupy na prolomeni EMA18. Na zmenu trendu to bylo uzavreni baru nad ema pri potvrzeni indikatoru atd. Z duvodu snizeni mozneho SL jsem nakonec skoncil prave u kombinace WCCI a Tripple Screen. System je pro mne v teto forme nyni vyhovujici. Nerozhoduji se tedy jen na zaklade indikatoru. Obchoduji prevazne trh s ropou. Obcas se pokusim prilozit i screenshot pro priblizeni OS, jeden z nich byl jiz pred tydnem na vlakne ropa.

Preji mnoho uspechu.
romanrak

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím, tak to je dobře, že nejsem sám, kdo oživuje tento systém...jedu tedy jen fx, ale veškeré zkušennosti i z jiných trhů, co se týká WCCi jsou vždy přínosem. Stále více se přikláním k TF M5....signály zde chodí velmi dobře. Pokud bude dále zájem , můžeme to tady rozvést dále....

• Vytvořit...