Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

No srazit se můžem a podle toho jak kdo pojede, někdo hromadnou, někdo autem, takže já bych to klidně nechal tak jak jsem původně navrhoval na 8:00, přímo u budovy, dobrý by bylo kdybychom na sebe měli mobil a první kdo tam dorazí určí nějaký výrazný předmět kde se sejdeme a pošle ostatním zprávu, a protože lidí z finančníku bude spouste takže když někdo k někomu přijde a zeptá "ty jsi z finančníka" tak 90% lidí řekne jo to jsem. Tak bych volil asi větu, "Ty jsi od Sida" no a podle toho se najdeme. Nebo si budu muset napsat přezdívky abych si je zapamatoval.

Odesláno

Jenom takovové praktické upozornění - registrace začíná v 9 hodin, akce v 10.
8 hodin mi přijde opravdu dost předčasné - bych vám doporučoval sraz trochu posunout :)
Petr

Odesláno

To Petr and all:
v pohodě, ta hoďka uteče jak nic, je tam ale něco v 8 ráno otevřeno (kromě té basy)? Navrhoval bych nějakou kavárnu nebo jinou osvěžovnu přímo v kongresovém areálu.

Odesláno

to dzink, TEQA, lisakus

Tak co chlapy, jak to teda uděláme s tím srazem?
Já bych navrhoval sraz u metra v 8:30 a heslo Sid.
Sám to tam v těch končinách moc neznám, ale metro je dobrý záchytný bod...
Marek

Odesláno

to Sid

Side, promiň, že jsem Tvou přezdívku navrhl jako heslo, ale jsi tady taková legenda a taky se to dobře pamatuje :D :D (tu)...
Referovat klidně můžeme, mluvím alespoň za sebe :D (tu)...
Pro mě osobně jsi velká motivace!!! (tu)
Díky a hodně úspěšných obchodů...
S podravem
Marek

Odesláno

Sid: to vis, jsi znama postava :)))) navic je to takovy kratky a uderny :)))) Me uplne puvodne napadlo heslo ruzovey kralicek, predstava lidi trousicich se v metru po osmy hodine a oslovujici kolemjdouci slovy ruzovy kralicek je proste neodolatelna, ale asi by to neproslo :))))))

• Vytvořit...