Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Tak jsem se chtěl zeptat kdo z Vás jde na Wodieho ke stolečku a kdo na židli, teda osobně si myslím že takový rozdíl v penězích to není takže jsem dal přednost stolu, napadlo mě jestli se nějak nesrazíme dohromady? Co vy na to?

Odesláno

TEQA Napsal:
-------------------------------------------------------
> OK, já jsem pro, ale chtělo by to domluvit se
> dopředu, kde se sejít.

registrace je od 9:00 můžem klidně min. o hoďku dříve, přece jen za ty peníze by bylo škoda zkejsnout v zadní řadě, co ty na to, jinak mám pátek i pondělí, kdyžtak tady je moje ICQ 346-745-795
lisakus

Odesláno

to TEQA a to lisakus

Ahoj kluci, myslíte, že by bylo možné, abych se dal s Vámi na Woodiem dohromady?
Nejsem z Prahy a v Praze budu bydlet u ségry, takže bych uvítal nějakou společnost, nechci tam být sám, jako
kůl v plotě...
Půjdete na tu sobotní VIP akci?
Jak to tam vůbec bude probíhat, když tam člověk v ten pátek ráno přijde, to se tam bude vstup jen na základě občanky
nebo ještě něco jiného?
Já osobně mám místo jen na pátek a bez počítače, mám jen výkonný stolní počítač...
Díky...
S pozdravem
Marek

Odesláno

marek53
bohužel nepojedu, mám konec června dost nahuštěný - Woodie víkend mne koliduje s jinou akcí v Rakousku (i když mne to dost mrzí už jen kvůli atmosféře a jedinečnosti této akce) a další víkend letím dopryč
SID

Odesláno

to All

Obchoduje dneska někdo GPB/USD na 30.min grafu podle Woodieho a s jakými výsledky?
Já mám nastavenou periodu cci 50 a tcci 20, čekám, až budou všechny barvy souhlasit a taky vstupuji, jen
když je silný trend a poctivě, podle řádných ZLR, ale za dnešek tam žádná šance nebyla, buď nebyl silný trend
nebo nesouhlasily všechny barvy...
Vstupuji jen, když se všechno shoduje...
Marek

• Vytvořit...