Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Testuju WCCI na 1H GPUUSD, zatim jen ZLR. Nevim jestli to neni stara vec, ale zjistil jsem, ze uspesnost stoupa, kdyz pri ZLR je TCCI pod CCI (jeste lepe kdyz je pod nulou) pri bycim trendu a smeruje smerem na horu a naopak pri medvedim trendu.
Doufam ze jsem to vysvetlil jasne a omluvam se jestli je to zname pravidlo.

Jinak mam z testovani 1H TM trochu podobny pocit jako z testovani nizsich TM.Vysledky se casto pohybuji kolem nuly, popr. mirne v minusu a konecny zisk udelaja jen par hodne plusovych obchodu za mesic. Trosku me dela starosti, kdybych prave pri tech ziskovych nesedel u pocitace...

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravím Petře, to může být docela problém, taky stejný pocit. U wcci je konzistence nutností..Svíce paterny to může dát i výsledek typu např. 60 obchodů za měsíc a zisk např. 2100usd znamená jenom 6 ziskových obchodů na PT 300. (zjednodušeně) No a minout šest PT za měsíc je celkem reálný řekl bych, a co horší měsíce..

Odesláno

To je pravda, na forexe je WCCI založen na malém procentu zizkových obchodů, které udělaj zisk, jsem to poznal na backtestu EUR/USD na 1H timefrme. ale zas 1h se dá docela dobře sledovat a ty zizkové obchody tak moc neutečou.

Odesláno

To Piko

Obdobný problém mám s touto verzí také, někdy vůbec nenaznačuje prvních 6 úseček ale přímo trend

To all

Pokud používáte woodiho z tohoto vlákna, máte taky ten problém se zakreslováním úseček?

Díky

Odesláno

Rád bych zde ještě prezentoval zmiňovaný problém od PIKA viz wood1. Bohužel zachyceno jen v 5min TF. Nemůže to být chyba ve scriptu ?

2654

Odesláno

Na daily TM WCCI je perfektní ghost na páru EUR/JPY , a ZLR na páru USD/CHF. NA USD/JPY je ZLR ale zatím síla trendu je v barvě červené, a nemyslím že se to dnes změní. Ale vzhledem k tomu že pár EUR/JPY to potvrzuje, bral bych to jako platný, už jen proto že na takto velkých TF síla trendu se často projeví až v dalším dnu ale to už můžeme být o pár desítek pips dále.

Odesláno

Zero999

ok

Precti si to na tom financnkovi a pokud si nainstalujes verzi DoubleCCI-Woodies tak nemusis ani pocitat sest svicek protoze se ty trendove uz vybarvuji v barve trendu.

Jinak at si nezamotas hlavu precti si zatim jen jeden patern...ty ostatni nech na pozdeji a strategii vstupu a vystupu.

Odesláno

Ahoj Fenix,

nejak sa v tom pomalicky zacinam orientovat, len by som si o potreboval ten double cci woodie do VT, ale neviem kde najdem, podla teba tu najnovsiu verziu.. pomoz mi... dik
cau zatial, Zero999

• Vytvořit...