Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

herman:

ok, taky mi pripada ze na 15 min. to moc nefunguje. Obchodujes to na tom 1 hod TF live ? A jaky patterny jsi testoval?

nemate nekdo nahodu SW a Chop indikator do MT4? prolejzam to tu a nemuzu to najit. Ty moje se mi zobrazuji jen 10 dni dozadu :( ...

Odesláno

to kurkapetr

Woodieho obchodujem na 1hod TF live,no oktober je z celorocneho pohladu podpriemerny, "mirny zisk v mezich zakona".
Obchodujem ZLR,TLB,HTLB,RD na eure a cable.Woodieho pouzivam dost diskrecnym sposobom,prihliadam aj na rozlicne supporty, rezistencie a breakouty a pred US spravami pozicie zatvaram

herman

Odesláno

Jinak příznivci wodieho když se podíváte na vetšinu párů s US dolarem tak uvidíte protidolarový famir, někde se objevil dnes, někde včera, takže to beru jako vzájemné potvrzení a na některém páru tam posadím večer v 23:00 pár minilotů.

Odesláno

to Herman: budu se v následujících několika dnech věnovat papertradingu systému WCCI na 1H TF na MAJORS. Krom tvých pravidel, které jsi uvedl, bych chtěl do testu přidat i pevný PT, který si myslím uzamkne nejziskovější pozice a měl by trochu zvýšit profitabilitu. Dále bych chtěl do testu zahrnout i BE. Pokusím se najít na všech majors ideální SL, BE, PT, časem bych chtěl SL, BE, PT optimalizovat pro každý pattern zvlášť. Ozveš se mi prosím na mail? Není na tebe kontakt, potřebuju se na pár věcí zeptat. Děkuju za odpověď ( rhombic@seznam.cz )

Odesláno

to Retro

Odpoved z vlakna "dotaz zacatecnika"
cable SL 38 pips, eurusd 27 pips

Na 1 hod TF uz nie je WCCI momentova metoda, ale trendova. Preto aj SL zodpovedaju tejto zmene
WCCI na 5 min je primarne urcena na trhy,ktore maju mensi "kurzovy sum" nez FOREX. Tu ti nizke SL odstreli kazdy nahodny pohyb.Napr. u e-mini su pohyby kurzu znacne rovnomernejsie.

herman

• Vytvořit...