Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

TO TEQA

Tvoj patern je zaujímavy. Funguje na všetkych paroch aj na 10,15,30 min TF .
Aku stopku používaš ??? ja som vypozoroval EUR/USD 20 pips, USD/CHF 25pips, GBP/USD 25 pips.
Maš ešte vypozorované ine nuance ako si písal ???

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Na daily AUD/JPY se formuje hezké short ZLR s pěkným úhlem, podle cenového grafu navíc odraz od horní trendline kanálu. Za chvíli do toho na demu naskočím, uvidíme, co z toho bude :)

Odesláno

rbiter:

SL dávám přesně co píšeš, zkoušel jsem ho i na 1-4 h TF, taky funguje, ale je to na větší SL. Jako další nuanci bych napsal, že zvláště silný signál je, když je ptvrzený i na nižším TF (např. se mi potvrzuje na 5 min. TF při sledování 15 min. TF). Stále to sleduji a jak bude něco nového, určitě se s tím podělím.

Odesláno

Herman

s tím wodie na daily timeframe jsi se ptal jestli SL 80 pips není moc, abych řekl pravdu není, protože si myslím že na tak dlouhém timeframe i když je dán směr páru, tak snadno při nějakém fundamentu skončíš na malém SL, a přijdeš jinak o ziskovou pozici. 27 září jsem to psal, bylo ZLR na páru EUR/AUD a AUD USD, tedy provázané AUD. Podívej se kde jsou dneska, AUD/USD o 100 pips dále , EUR/AUD o 200 pips. Nic moc, ale stačí. Vzhledem k tomu že je dnes v noci zasedání BOA, pozice co mi zůstaly zavřu kolem 23:00. Nějaké dlouhé backtesty jsem nědělal, jak jsem řekl prolistoval jsem několik páru, a výsledky byly více než dobré. Jistě časem možná něco upravím co se týká jednotlivých párů, ale prozatím to funguje jednoduše a není třeba vymýšlet a testovat, protože díky wodiemu, který si dal ten čas a práci a testoval za nás. Díky wodie. Prostě začni to aplikovat na demu a uvidíš jak na tom budeš za měsíc. Mimochodem nemyslím že před 12-15 lety mohl wodie obchodovat svoje paterny na krátkých timeframech protože na to nebyla technika, takže z logického hlediska obchodoval možná hodinové, možná dení časy, ovšem to je pro něj dnes asi nuda.

Odesláno

to lisakus
Tak ja som si tu namahu dal a nejaky backtest som spravil,konkretne cable daily.Tento rok je naozaj dobry,zatial 1260 pips ,ale vlani to bolo za cely rok 90 pips,co sa mi az tak nepaci,navyse DD okolo 400 pips.Nie je to samozrejme ziadna tragedia a dalo by sa to optimalizovat.Ale urcite existuju na daily TF aj efektivnejsie a stabilnejsie systemy,
herman

Odesláno

Herman

jenomže to ber z pohledu že wodie systém je asi nevíce profitabilní pokud se obchodují všechny paterny, nebo alespoň ZLR s některým protitrendovým, protože po nevydařeném ZLR bude vydařený vegas, nebo famir. Ale jak jsem psal ideální je když jsou vstupy se stejnou měnou na několika párech současně, tím pádem se jakoby potvrzuje směr.

Odesláno

lisakus
Urcite si problematike Woodieho na daily TF venoval viac casu nez ja,moj hrnek kafe je 1hodTF a hladam k nemu nejaky nenarocny doplnok.Na woodieho fore som k tomu nasiel jeden prispevok od moderatora CJ. Spomina tradera,ktory na
daily TF uspesne obchoduje ZLR,Vegas trade a Famir
O tom,ze na vecsom TF musi byt vecsi SL nemoze byt pochyb.Ale ten DD mi proste nevyhovuje.Jednoducho 1hod TF mi vychadza ovela priaznivejsie a tak sa snazim prist na to,ako na daily.
herman

Odesláno

lisakus
Ja mam dojem,ze na daily je kazdy pattern cakani na Godota...:-)
(na cable som mal pri backteste v tomto roku 19 obchodov,mozno pri obchodovanivvsetkych majors je to hustejsie...)

• 3 týdny později...
Odesláno

Dobry den,

Prosim Vas o link na stiahnutie pocitadla / countdown timer/ , tie pocitadla co ma Woodi na stranke , tak jedno neodratava po sekundach a v druhom sa da nastavit max. 5 minut.

Dakujem za radu..

Odesláno

Dobry den, mozte mi pooradit ci sa to da / vid obr/ povazovat za uptrend? Pytam sa preto lebo mam stiahnuty indikator WCCI z tohto vlakna , a pri zacati trendu sa zvyknu zobrazovat modre usecky, no tu tomu tak nieje,,, dakujem za odpoved...

2495

Odesláno

Ahoj,

mohl by jste mi nekdo poslat vase testovani WCCI na mejla (kurkapetrZAVINACseznam.cz)?

Ja jsem si zkousel projet jen patern ZLR za posledních 10 dní na EURUSD M15 a nějak tam ty zisky nemuzu najit :(, vím že je to krátká doba, ale nejak mi dal do minulosti neukazuje chop indikator.
testovani:
16.10. 0 vstupu
17.10. 4 vstupy -15 pips
18.10. 2 vstupy 0 pips
19.10. 5 vstupu + 4 pips
20.10. 5 vstupu -19 pips
23.10. 3 vstupy +18 pips
24.10. 3 vstupy -6 pips
25.10. 6 vstupu +2 pips

celkem -16 pips (spreat zapocten)

kdyby tedy mel nekdo posledich 14 dni otestovanejch (i s casama) byl bych vdecny, mohl bych to porovnat, popr. zjistit co dělám špatně. Díky

• Vytvořit...