Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

maty:
Zkus si trochu projít tohle vlákno a najdeš spoustu užitečných tipů... Nejpodstatnější změnou každopádně je hodnota timeframe. 5min. pro Forex nefunguje zrovna nejlépe a to především díky spreadu. Nejlepší je asi 15min., někdo používá ještě delší...

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to lisakus,teqa,adraj... a vůbec všem, kdo zkouší woodieho cci

Pročetl jsem si celé vlákno a velké díky všem, kteří se zde podělili se svými postřehy. Sám jsem se ještě k testování nedostal, ale pokud něco vytvořím,bude to tu. Od té doby, co jste sem hodili své poznatky, nějaké výsledky backtestů .. uběhlo už zase pár dnů. Zajímal by mně Váš pohled na tento systém po těch několika dalších dnech zkušeností s nim.Ti,jimž testy vycházely ziskově - zda se potvrdily Vaše testy v reálu a Ti, kterým to moc nevycházelo, zda se to zlepšilo či né(pokud ano, v čem byla chyba).

díky

BPetr

Odesláno

to blackpetr
pomerne intenzivne testujem Woodieho system na forexe cca 3 mesiace.Vyskusal som velke mnozstvo nastaveni a moj nazor je,ze WCCI na forexe nefunguje zdaleka tak dobre,ako na e-mini.Je sice urcite ziskovy,ale dava velke mnozstvo malych strat,ktore sa raz za cas vynuluju velkym ziskom.Ak vam tento dobry trejd v zaplave stratovych ujde,moze to nadelit vecsi drawdown,a je to pomerne narocne psychichy aj casove.To sa vsak tyka len vstupov,vystupy podla woodieho
funguju velmi dobre aj na Forexe,podla mna lepsie nez akykolvek iny system,ktory som skusal.Co sa vsak tyka vstupov,minimalne rovnake vysledky som v backteste dosiahol pouzitim inych metod a s ovela mensimi casovymi narokmi.
herman

Odesláno

to herman

jo,díky. Ono asi záleží, na jakém TF to zkoušíš. Myslím, že právě Adraj to zkoušel na 1H a chválil si to( ziskové a ani časově náročné), ale nevím, zda v tom pokračuje a z jakými výsledky. Možná se ozve ;)

Odesláno

to TEQA
Ja som stravil mnozstvo casu backtestovanim Woodieho na FOREXE na roznych TF.Momentalne testujem 1hod a vysledky su zatial suverenne najlepsie zo vsetkych variant ,predovsetkym co sa tyka vyrovnanosti mesacnych profitov

Odesláno

Vysledky backtestu GBPUSD na 1H TF ,Woodieho metoda, 1.1-26.9.2006

spolu 2010 pips
pocet obchodov 206
z toho ziskove 79
stratove 111
BE 17
max DD 252 pips

podmienky:
vstup na Wodieho patterny,bez akychkolvek indikatorov,na close baru
obch.cas : 8.00-18.00
vystup cross +/-100 na CCI(14), ak nedosiahne tak hook, na close baru
SL 38 pips,BE 35 pips,
v dnoch s top 10 spravami pozicia uzavreta o 14.00,resp.16.00
jan feb mar apr maj jun jul aug sep do 26.9
Vysledok 119 371 199 374 579 137 161 -221 291

Odesláno

TEQA
Podla mna je dodrziavanie planu na 1H TF podstatne lahsie,nez na 5 min.Vstupujes max 2x denne a pri drawdowne su straty rozlozene do viac dni ,takze mas cas sa z toho vyspat ,zrovnat sa so stratou,vybehnut na ryby ap.A hlavne vidiet v statistike,ze je to normalna situacia,ktora sa raz za cas vyskytne.Ale ked stopis 10-15 % uctu pri DD za den,tak je to podstatne silnejsi naraz na psychiku.

Odesláno

Zdravím

všiml jsem si špatné kondice u Australského dolaru,

Wodie paterny na denním timeframe se potvrzují

AUD/USD ZLR short
EUR/AUD ZLR long

moje zkušenosti pokud se objeví na několika párech současně, tak je úspěšnost vysoká, ideální časy pro daily vstupy je krátce po 22:00 / bez záruky

Jinak když se podívám na librojen již několi dní se drží těsně pod hranicí 222. Je prvděpodobné že spousta obchodníku teží z rozdílných úrokových sazeb / poslední dobou je to nějak v módě, takže nějaké entry na proražení by asi nebyly na škodu, co myslíte? tak kolem 222,40 -222,50

Odesláno

Taky tady mám výsledky backtestu Woodieho na 1h timeframe, výstup na crossu 100, SL 25pips + spread, EUR/USD za 7 měsíců od února tohoto roku:
únor: 64 pips
březen: 96 pips
duben: 201 pips
květen: 329 pips
červen: 237 pips
červenec: 223 pips
srpen: -5 pips

počet obchodů: 145
počet ztrátových: 64, tj. 45%
počet ziskových: 81, tj 55%
max drawdown: 83 pips
za 5 měsíců zisk: 1145 pips