Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Všechny zdravim,

mám prosbu. Snažil jsem si nastavit WCCI přesně tak, jak je popsáno na tomto vlákně. Soubor mám pojmenovaný .vtscr, mám ho uložený v "stdIndicators" ale když ho chci otevřít přes TA ve VT tak tam jednoduše není k výběru. Je to zvláštní.. nevíte prosím, kde je problém??

Tomáš

Odesláno

Tomino
Zkus si kliknout na Nástroje (vlevo nahoře), pak zadej Pohotový seznam nástrojů TA, někdy je možné, že se tam ukrývá...:-), šipkou si ho pak přehoď do centrálního seznamu a dej OK..
SID

Odesláno

SID> DĚKUJU MOC, už je vyřešeno. Teď ráno jsem si k tomu znovu sedl a teprve si všiml, že WCCI se v seznamu TA uložil pod název "Commodity Channel Index Woodie" a to do centrálního seznamu, ne do uživatelského, no a unavený oči to večer přehlídly.

Takže ještě jednou děkuju za pomoc a přeju hezký den a úspěšné obchody :)

Tomas
Odesláno

Priloha se vlozit asi neda, takze komplet WoodiesCCI podle vyse uvedeneho obrazku pro MT4 najdete zde:
www.rubicon.cz/WoodiesCCI.zip

CountdownTimer slouzi k odpoctu casu do dalsiho baru - radeji bych neco primo v MT, ale nic lepsiho jsem nenasel.

Pro FX Sniper's CZI Overlay Final.ex4 a FX Sniper's SideWinder Overlay.ex4 bohuzel nemam zdrojaky. Coz je prave pro EA asi klicove. Nicmene pokud by se povedlo napsat EA bez tohoto, asi by nebyl zadny problem kontaktovat FX Snipera aby prilozil sve indy a zverejnil ex4.

Tak jak to vidite?

Odesláno

Costa I just want to confirm that you are using the classic CCI settings (14/6 up to 60mins then 20)I have read on this board that others have been more successful with 21/14 and higher. Also I think I read that you are using Fib clusters as well
Thanks for your help

Back to top

Costa

Location: Australia Posted: Wed May 10, 2006 6:35 pm Post subject:

34/8 for charts up to 1H and 20/6 for all higher timeframes.

I mainly use Fibonacci clusters for stops/targets and harmonic patterns for entries. Larry Pesavento's book on Fibonacci trading describes patterns I'm referring to. There are several helpful sites on harmonic trading. Search Google and you'll find references. Larry's book was my first introduction to harmonic trading.

Odesláno

Je to posbirane vsude mozne, jadro je z woodiesclubu a neco jsem pak dodelal sam.

Pokec - co k tomu rict, je to standard woodies.

Takze nahore v price grafu mas bary, barevna krivka je LSMA25, svetle modra EMA34
Cisla podle popisu vpravo nahore jsou woodies signaly.

Cary jsou pivoty - denni + camarila
k pivotum mam nejasno v nastaveni timezone, tak jsem dal GMT 0 - coz podle vysledku sedelo s kamosem co ma TS.

Dole DoubleCCI - je standardni woodies CCI 6/14 , vcetne plotu. Zluta je 5ty bar.

Horni bar graf je sidewinder, dolni CZI

Tenke linky nahore a dole jsou LSMA25 a dole EMA34

Odesláno

Ahoj, jak obchodujete woodieho? mě to moc nevychází na forexe. Na e-mini v poho, ale na forexe to dost často nevychází.
Chce to nějaký specifický přístup a nebo v čem můžu dělat chybu? pls poraďte.

• Vytvořit...