Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

radekter
Na nic si nezabudol,ale podla mna woodie stihol iba uplne zaklady systemu.Pravidelne sledujem woodieho chatroom a tie zakladne pravidla maju dalsie "podpravidla",ktore zabezpecuju uspech.Niekedy dokonca tieto nuansy idu mierne proti zakladnym pravidlam.A jednym z nich je,ze woodieho system spolahlivo funguje len v trendujucich trhoch.Podla mna je najdolezitejsie naucit sa nie ako jeho system obchodovat,ale kedy ho neobchodovat,lebo zlyhava castejsie.Sledujem aj e-mini a tam jeho system funguje celkom spolahlivo,co podla mna na forexe az tak neplati a treba hladat nuansy,ktore ti zabezpecia vyhodu.(Napriklad uz len to ,ze lepsi je 15min TF)

Odesláno

to herman:

souhlasim, je to hodně o citu a nedá se to všechno vměstnat do pravidel. ja bych toho ghosta taky nebral, na mě měl moc malá ramena (pouze 1 pip), jenom jsem chtěl vědět zda do toho někdo vlezl. ono se to totiž vzápětí obrátilo na druhou stranu :)

Odesláno

radekter
Ked si tu,tak sa vratim k nasej vcerajsej diskusii o Woodiem.Dnes v trendujucom trhu som mal 5 vitaznych obchodov za sebou,a ked zacal chop, hned 2 tesne SL. Hned som to zabalil,bol to pre mna priznak ,ze sa meni trh. Ukazuje to na to,aka je dolezita identifikacia trendu vo wcci. (Obchodujem vecsinou len combo TLB+ZLR,prip.zriedkavejsie aj ine comba na 5 min a 15 min TF)

Odesláno

radekter
pre mna je momentalne signal byt mimo trh.Kedze nemam sidewinder ,trend urcujem podla sklonu EMA (34) na 5min TF.
Moje zaznamy su zatial prilis kratke na to,aby mali statisticku hodnotu,ale zatial je TLB moj suverenne najuspesnejsi pattern na forex.A este ZLR + odraz od HTL,ale ten je zriedkavy. ZLR samotne treba velmi silne filtrovat.Ale najpodstatnejsie pre fungovanie patternov povazujem trendujuci trh .A jeho identifikaciu.

Odesláno

Tak jsem odsledoval, že nejúspěšnější vstup na cross ZL je když TCCI protne LSMA na ZL mezi oběma barvami a CCI protne LSMA již v barvě příslušného trendu. Lepší budou obrázky kde je to označeno v černých kroužcích:

Odesláno

Tak jsem odsledoval, že nejúspěšnější vstupy na cross ZL je když TCCI protne LSMA na ZL - trefí se mezi obě barvy a CCI ji pro potvrzení protne již v barvě příslušného trendu (nejlepší je, když jsou TCCi a CCI přibližně rovnoběžné), lepší budou obrázky (označeno v černých kroužcích):

1955

1956

1957

• Vytvořit...