Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hermane, nazev Gumový TF se Ti opravdu povedl ! něco na tom bude :)
Ale pokud chci obchodovat 1hod. TF, tak mi po datech nic jiného nezbývá. Pokud vidím v hodinovce silný trend, třeba po průrazu nějaké silné TL, nebo právě po datech, a nejsem v pozici, tak je vstup podle 5 min optimální.

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to adraj: mozno je to priznacne pre Woodieho system,ale moja cesta k nemu je velmi,velmi podobna tvojmu.Ked som sa s nim stretol prvykrat,tak ma jeho specificky pristup uplne odpudzoval.Potom som sa k nemu vratil,ked som nevedel ako dalej a pochopil som vela veci,ktore som pred tym nevidel.

Odesláno

Mě hodně zaujalo to obchodování bez grafu, něco na tom je. Backtest se mi dělal hodně jednoduše. Hlavně: jak člověk vidí svíce,tak začne přemýšlet a to bude asi největší chyba ! Jenže, jak se to jednoduše odnaučit, když je člověk roky zvyklý do toho grafu "čučet" ?
P.S.:
Proč to dělá Woodie jsem už pochopil: tomu je hej, je bývalý pilot, ten je na létání jen podle budíků zvyklý :) :) :)

Odesláno

to kunas:
nejde, tedy ne za market

to TomasN:
v pravo dole máš hodiny s ET časem a je to jednoduché - např. když je čas 14:05, tak se ti svíčka na 15 min. grafu vykreslí v 14:15, čili za 10 min., další ve 14:30 atd.

Odesláno

Kunasi,
s ostrým příkazem zadat hned SL nelze, pokud ale zadáváš příkaz EntryStop, nebo EntryLimit, tak zaškrtni vlevo pole Set Stop/Limit a půjde to. Jen příště tento dotaz směřuj do příslušného vlákna.

• Vytvořit...