Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to herman:

a to je právě to co říkal Woodie, že se nemá dělat. že když se to bude kombinovat a potvrzovat dalšími indikátory, tak že uteče trh :)
ale já vám rozumím mě ty woodieho patterny tak moc nefungují a tak zkouším čím to podpořit ..... ;)

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

radekter: ja som nepisal,ze potvrdzovat dalsimi indikatormi. Myslel som ist hlavne do patternov, ked sa ich kumuluje viac naraz,alebo su podporene nejakou liniou na cci .Vcera vo Woodieho klube som si vsimol,ze tak obchoduje aj Woodie.

Odesláno

radekter: to,ze som spomenul EMA 34,to je len take specifikum modifikacie wcci,ktoru pouziva gb007.Ale ema 34 je chop zone indicator.Gb 007 vstupuje len do obchodov v silnom trende,s velkou pravdepodobnostou zisku a velmi tesnym BE. Dosahuje nim velmi vysoku uspesnost obchodov,dokonca vraj mal mesiac,ked ziskal 80% pips z tych,co sa dali ziskat v pripade idealnych vystupov,co mi pripada ako sci fi.

Odesláno

Co se mě týká, tak mám k protitrendovým patternům silnou averzi, podepřenou vlastní velmi, velmi bolestnou zkušeností, co to znamená zkoušet obchodovat protitrendu. Woodie má trendové patterny 4, a to si myslím na nějaký čas studia stačí. Já sice na ty ostatní patterny taky koukám, ale proto, že trend potvrzuji jinak než Woodie, a tak se mi občas Famir nebo Vegas objeví, ale DO SMĚRU trendu.
I tak je neberu moc zásadně, hlavně se soustředím na ZLR a TLB, až to zmáknu tak se uvidí.

Odesláno

adraj: na protitrendove patterny mam uplne rovnaky nazor,ako ty.Podla mna ti co ich pouzivaju,ich velmi silne filtruju,aby mali na ich podporu este nejaku inu indikaciu.To, co sa o nich pise v manuali,je iba uplny zaklad,co sa tyka ich tvaru.

Odesláno

No, a protože je potřeba být flexibilní a do dat zásadně nelezu (či-li mi utekl dnešní trend a další signál v nedohlednu), tak jsem podle 5 min. vzal klasické ZLR na UsdJpy z 114,42, koneckonců byl Jen po 30 pips. korekci.

Odesláno

Radekter,
zrovna tak jako jsem naskočil do jenu, se podle 5 min. dalo naskočit do směru i na libře a eur.
P.S.: jaká je pravděpodobnost, že na kole ujedeš stejnou trasu rychleji proti větru, než po větru ?
Tak to je asi stejný :-)))

Odesláno

Hermane,
ne obchoduji v hod. grafu. 5 min. TF používám pouze v případech jako dnes, v silném Up trendu pro vstup do směru po korekci. Na to je podle mě 15 min. TF moc pomalý.

• Vytvořit...