Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

lisakus:
Bereš ho? Já už mám dneska zavíračku... :-)
Žádný velký potenciál už z ničeho nekouká, libra se z největších zisků vyčerpala a lovit pár pipsíku se mně nechce po dnešním "ježíškovi".... :-)

Odesláno

Ve 14.00 našeho času jsem měl na EurUsd současně signál Long v 4H, 2H i hodinovém grafu, půl pozice zavřeno na 830 (včerejší maximum) a zbytek za 810, když jsem posouval SL podle 15 min grafu. Libru jsem na první výživné svíci po BOE nechytil, tak jsem tam šel až za 8850 a zavíral jsem na TL za 8900. Takže dnes celkem slušné, alespoň jsem se zhojil za včerejšek uff. :)
Jinak jsem tu už před časem popisoval problém s "falešnými" ZLR, kdy trh udělá hook do směru a hned následující bar se CCI otočí zpátky. Teď jsem si objevil pravidlo: platné ZLR (mimo ostatních podmínek) by mělo být jen když hodnota CCI svíce 0 (ta na jejímž Close otevírám obchod) je vyšší, nebo skoro stejná než hodnota CCI předminulou svíci.
Tahle podmínka se nemusí dodržet pokud CCI dělá kulaté dno blízko ZL.
No, pokud jste někdo pochopil, co jsem teď vypotil :-), tak se na to zkuste podívat v 15 min. já na to koukal v hodinovce.

Odesláno

to Adraj: je pozoruhodne,ze taketo "falosne" ZLR sa napr. na e-mini vyskytuju v ovela mensej miere.Tam si vystacis s klasikou.Meny sa spravaju inak a treba na ne pridat dalsie filtre.Ja skusam momentalne 5 min TF,ale vzdy 2 candless spolu (nieco ako 10 min TF) a zatial mi to funguje ovela lepsie nez klasika

Odesláno

images Napsal:
-------------------------------------------------------
> lisakus: Potvrzuji. I když tenhle Ghost je pro mě
> studijní, nikoliv vstupní... :-)

Táhne ho cable takže si od něj moc neslibuji, jinak na cable předpokládám že ještě do 14:30 se dostane na 1.8950

Odesláno

lisakus:

sice ma cable nějaký ten potenciál - po včerejších date - nicméně si myslím že to současnou hranici R moc nepřekoná (max o pár pips). To € ho taky nechce daleko pustit.
No i když co není může se stát :o))

Odesláno

1.89 plus par drobnych je dobra bariera. Na protrhavani těchto hrazi bych si pockal na 14.30. A jestli to budou supportní hráze, to vůbec neva, hlavě když to někam pomaže..... :-)

Odesláno

No na EURU z toho ducha mate ZLR, to jsou patterny, ktere beru mnohem obchotněji. Nicméně dnes si opravdu počkám až na odpoledne, proč se teď stresovat kvůli 10-20ti pipsům...

Odesláno

Ghosta pouziva napr.GB007,ktory je vylucne trendovy obchodnik.Ale on ho prisne filtruje - ide do neho len vtedy,ked by mohol signalizovat koniec korekcie v trendujucej EMA 34. Podla mna je uspech pouzivania woodieho metody prave vo filtrovani patternov a ich kumulovani pri signaloch.

• Vytvořit...