Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

lisakus:
Kdo by se netěšil! :-)
I když na své sedmnáctce nejsem tak dobře vybavený jako Ty, abych mohl naplno rozvinou Sencoruv tunel, nebo více párovou mašinku.... :-)
Ten Vegas na EUru je neodbytný, ale na noc takhle protitrendový vstup? Ne, ne, mě nepřesvědčí....

Odesláno

Ahoj ,

Chtěl bych se zeptat jestli je tady někdo kdo zkouší testovat WCCI v MT4 , zajímalo by mne jaké máte výsledky ? a hlavně pokud vám to chodí , ale někdy se objeví chyba tak jaká ? Primárně testuji EURUSD ,GBPUSD ,USDCHF , dneska jsem se svezl na severním pohybu v GBPUSD v 17:30 na +300 dolárků škoda jen že zatím papírově .

Příjemný večer

Odesláno

renda:ja testujem wcci na MT4,ale rucne.Woodieho system je dost diskrecny a napisat EA na jeho testovanie,ktory by daval spolahlive vysledky je asi riadna fuska.Aspon som taky este na ziadnom fore nenasiel.

Odesláno

renda: a len pre upresnenie,ze preco je tazke testovat wcci na MT4.Na fore woodieho klubu je rucny backtest od jedneho z moderatorov - comokieho, ktory skumal 16 roznych typov ZLR a jednotlive typy sa v uspesnosti lisili.

Odesláno

Ahoj ,
No právě , já to taky testuju jen ručně a právě že mám dojem že ve forexu to jede trochu jinak než by mělo . Kdybych uměl dobře anglicky tak bych se zeptal Woodieho osobně , ale neumím . Podle mne musí být na forexová data trochu jiné nastavení indikátorů , ale nevím třeba je to jenom moje domněnka . Ještě jednou si projdu seriál tady na F. o WCCI systému .

Příjemný večer

PS: díky Herman

Odesláno

renda: pri forexe prevazuje obchodovanie na 15 min TF. Oddnes bezia v klube aj forexove grafy,ale na 5 min TF. Ja robim papertrading wcci na forex aj e-mini a e-mini maju znacne lepsie vysledky.Ale vela obchodnikov obchoduje s wcci forex,urcite to funguje,akurat si zrejme treba vychytat odlisnosti .Kazdy trh ma ine spravanie a woodieho metoda sa neda aplikovat mechanicky na vsetky rovnako.

Odesláno

Renda:
Jiné nastavení se na Forexu primárně určitě nepouživá. Je dost možný že pár lidí má svoje modifikace (viz. zajimavý test nicka Adraj), nicméně Woodie na své navštěvě v Praze (bohužel jsem nebyl) obchodoval naprostou klasiku (periody 14,6,LSMA,EMA,Sidew.) Patterny opět zůstávají nezměněny, se všemi pravidly. Jeho doporučená minutáž je 15min. a shodne se tady asi více lidí, že to je skutečně takové zlaté optimum. Nicméně dobře to funguje i na 30min a 1 hod. grafech, Lisakus dokonce testuje extrémně dlouhé timeframe.
Stačí si projít větší část tohoto vlákna a bude jasněji... :-)

• Vytvořit...