Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

images
koukám že jsi měl stejně, já jsem nastavil profit na těsně nad 1.13 a pak jsem jel vyměnit monitor do alzasoftu, to bylo utrpení ale naštěstí v pohodě. Zakoupil jsem širokoúhlý 20 Samsung 205BW který měl mít pivot stojan, bohužel tomu tak nebylo, celá republika je prodává jako pivot a bylo to i na krabici, bohužel po rozbalení jsem zjistil že to půjde natočit leda kladivem. Prostě asi se výrobce nějak sekl, takže jsem vyměnil za 204B taky pěkný sice o tři cenťáky kratší ale taky moc pěkny, vejde se mi tam teď vše co potřebuji na rychlé prsty abych nemusel při sencorově tunelu otáčet hlavu zleva do prava. Každá setina sekundy dobrá.

Odesláno

Tak jsem otestoval i slíbený 15 min graf na EurUsd.
od 18.7. do 27.7. vstupy pouze 6.00 až 20.00 našeho času:

65 obchodů, 28 zisk/ 37 ztráta, zisk 207 pips (bez odečtení spreadu), DD 56
prům. zisk obchod 13,85 pips, prům. ztrátový 4,89 pips

Na první pohled je jasné, že spread "sežere" veškerý zisk. Nicméně DD a zejména průměrná ztráta jsou vynikající.
Musím také podotknout, že jsem se s tím testováním nemazlil a bral jsem prakticky všechny ZLR, jakmile se CCI ohnulo do směru. Velká většina obchodů byla alespoň chvíli v zisku a z podrobnější statistiky je vidět, že každý den je možné udělat 1-2 delší ziskové obchody (přes 20 pips).
Takže bych to shrnul: chce to popracovat na odladění zbytečných vstupů a vyladit výstupy, tak aby člověk bral optimální profit. Na to je asi potřeba koukat na graf a zavírat s citem.
Já prozatím zůstanu věrný hodinovce :-)), koneckonců nevím, jestli se tímhle způsobem Woodieho bude někdo vůbec zabývat ...

Odesláno

to adraj:ak by si obchodoval na Oande so spreadom 1,5 pips ,tak mas cisty zisk 100 pips,co pri nizkom DD nie je zle. Ja backtestujem EURUSD 15 min ZLR a zatial sa ukazuje,ze vysledok silne zavisi od pouzitej metody vystupu z pozicie a MM.

Odesláno

DDV,
jsem zacatecnik a moc se v tom jeste neorientuji, ovsem testuji a ctu, tady jsem to precetl cele (toto vlakno) ale neni mi jasne, kde ve VT s pouzitim WCCI najdu timer (abych vedel, kdy je konec), muzete mi pls poradit.

Dekuji predem ...

Odesláno

dzink Napsal:
-------------------------------------------------------
> Kret33n: mas nejaky cislo v organizaci?

v organizaci? asi ne, jen testuji demoaccount.

a dole vpravo mam jen cas treba: 05:27:25 :-(

neva, ja si asi prostuduji navod k tomu a bude :-)

Odesláno

dzink Napsal:
-------------------------------------------------------
> Kret33n: mas nejaky cislo v organizaci?

:D :D :D :D :D
Moc pěkné, a kde je ten zbytek? (prvních 32)

• Vytvořit...