Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

herman:
Chápeš to určitě správně. Ovšem to pravé momentum nám trochu maže používání 15min. timeframe, místo původních 3 a 5ti min. Zatím to vypadá tak, že vystupování na prvním hooku, nebo crossu TCCI- člověk zbytečně krvácí na spreadech a často mu unikne nějaká větší trendová jízda. Nadruhou stranu ztráty jsou pak minimální.
Je jen otázka dlouhodobějšího testování, jaké výstupy se osvědčí pro Forex a 15min. grafy. Osobně si myslím, že úplně mechanický systém z toho udělat nepůjde a bude záležet dost na citu a zkušenosti obchodníka, co zrovna použije za výstup.

Odesláno

tak jsem taky venku na hook TCCI a CCI, no zkusím naskočit znovu, podle toho jak se to bude chovat, zatím to vypadá - alespoň na cable, že by to mohlo jít proti dolaru, ale asi se nedokážou rozhodnout, nebo tam chybí pomoc někoho většího.

Odesláno

images: Podla mna si treba natrenovat cit na momentum aj na 15 min grafoch a mozno trochu agresivnejsim pristupom vstupovat a vystupovat aj pocas TF ( dajme tomu s 1/2 pozicie).Len sa treba zmierit s tym,ze to chce svoj cas.

Odesláno

TEQA:

s tím TCCI jsem koketoval zezačátku, nemělo to - alespoň pro mě - nějaké pěkné výsledky. No zkusíme se s tím nějak poprat, ono to půjde (když tak může vydělávat nespočet amíků - kteří asi nebudou chytřejší než my - tak proč by to nemělo vynášet nám :o))

• Vytvořit...