Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Adraj:

já v této situaci, kterou popisuješ jště sleduji TCCI. Pokud protne hranici 50 a neodrazí se a blíží se k 0, tak začínám být opatrný (může nastat revers).

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

TEQA,Adraj:
Já zase vysledoval, že konec větších trendů často nastáva, když TCCI protne nulovou linii. Občas to jde ruku v ruce s crossem normální CCI s linií 100, což je velice silný signál.
Ale co jsem zjistil, tak je třeba, nebrat 100 jako dogma. Pokud vidím, že se předchozí 2-3 CCI vlnovky odrážejí např. kolem pásma 60-80, za silnou EXIT hranici bych pak považoval spíše linii 50, než 100.

Odesláno

To images:

přesně, jak píšeš. Jak u toho sedím skoro celý den, tak jsem vysledoval ještě pár dalších věcí. Mám to sepsané, takže jak to sesumíruji, tak to sem hodím na sklo.

Odesláno

No kluci, dneska to bylo hodně mlhavé, tak snad si přijdeme na své zítra.
Každopádně jinak zatím celkem úspěšný týden a co je hlavní- relativně solidně vycházely i vstupní patterny....
Alfou omegou celkové ziskovosti opět byly výstupy, případně kombinace WCCI s fundamenty.
Je před námi každopádně ještě hodně tvrdé práce, aspoň já to tak vnímám.... :-)

Odesláno

To all:
Přeji dobré ránko a úspěšný obchodní den.
TEQA:
Jsme na tom stejně, zkusil jsem Cable a Euro. Teď mně čekají tradiční boje s exity, které ještě nemám pevně určeny...

Odesláno

Na Euru se tomu nechce z úzkého nočního pásma, na CABLE to zase ne a ne překonat PIVOT. To je pak těžké.... Dle WCCI jsou exit signály jasné, ale ven se z toho nechce, když člověk ví, že to ted má tendenci oscilovat v uzkém pásmu a rozumný SL by měl přežít.....

Odesláno

TEQA,Tuktuk:
Tak jak jste to dilema rozhřešily..? Pořád držíte své pozice?
Já zatím zuby nechty... :-)
I když 1/2 pozice jsem pro jistotu po exit signálech pozavíral v jemně ziskovém stavu jak na euru, tak libře.
Teď to vypadá na EURU na další ZLR, tak se možná bude přikupovat, jestli dopadne.

• Vytvořit...