Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim,moh by mi někdo z vás poradit co znamenaj ty tečky v šabloně CCI3 do programu Visual Traider a mohu zvětšit vzdálenost kolmého šrafování CCI3 ? Jsem začátečník . Předem děkuji za radu.
S pozdravem Kunas

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

kunas:
Ahoj, když si přečteš pár stránek zpět tohoto vlákna, určitě najdeš svoji odpověď. Je toho více a už to tady bylo nejednou psáno...
Jakkoliv zvětšit graf ve VT jde v cenovém grafu v pravo dole. Zkus se tím proklikat... :-)

Odesláno

Images, TEQA

jj cable dnes bez odezvy, tu pilu to připomíná víc než dost, no pravda je ta, že ten začátek dnešního dne musí cyble vydýchat - jak napsal TEQA :o))

S cca 13.00 se snad do toho začnou pomalu vkládat probouzející se amíci.:o) Necháme se překvapit

Odesláno

Osobně to dnešní vedro půjdu vydýchat asi na koupaliště.... :-)
V každém případě mě bude zajímat 20.00h a Beige Book....
Ale jsme na vlákně o WCCI, tak k věci.
Na CABLEto vypadá spíše SHORT (prodejní objednávku jsem zatím pod supportem nechal),
JEN si s námi hraje- chvíli ZLR, chvíli SHAMU.
Dneska je to zatím dost o ničem. V každém případě mně takový dny aspoň naučí vybírat i malé, až nulové profity... Z čekání na SL i po všech exit signálech už jsem se vyléčil.. :-)

Odesláno

No, dneska je vývoj trhu fakt exkluzivní, tipnul bych long, ale snad nám to ten woodie ukáže... Tolik svíček na střídačku (modrá, červená) jako u libry jsem snad jěště neviděl.

Odesláno

kunas: Tohle je kopie příspěvku povalující se o pár stránek back... :-)

images Napsal:
-------------------------------------------------------
> kunas:
> Předpokládám, že používáš platformu VT. CCI3 byl
> původně malinko mnou upravený indikátor, který
> jsem ale víceméně celý převzal z oficiálního VT
> fora.
> Ty tvz. bíle tečky, jak je označuješ, se objeví v
> moment, když CCI křivka opouští extrémní oblast,
> tj. pásmo +/-200. Je to taková trošku modifikace
> woodieho CCI extreme hook, který musí být
> potvrzený právě tím vymaněním z extrémního pásma.
>
> Ve své nové verzi WCCI indikátoru, který jsem zde
> dával k dispozici včera, už jsem tyto "pouťové
> atrakce" zrušil. Přišlo mně to zcela zbytečný,
> tento moment si bez větší představivosti dovede
> vysledovat každý sám.
> Graf se dá roztáhnout v liště dole, kde se dá
> navolit šířka, výška, zvětšení, zmenšení, atd....
>
>

Odesláno

Adraj:
Jaký trailing máš na mysli? Předpokládám, že to nesouvisí s woodiem....:-)
Včera se určitě dalo najít pár výnosných ZLR. Škoda, že jsem byl odpoledne mimo....
Každopádně po osmé jsem si spravil chuť, každopádně už to nemělo s vstupem dle WCCI nic společného...

Odesláno

Posunoval jsem SL na eur podle svého posledního návrhu, jen jsem to upravil na 3 pips pod low posledního baru. Pokud vstoupím podle Woodieho na long a cci udělá hook, tak pozici nezavírám, ale posunuji SL pod last low.
Na eur vydrzela stopka celý trend (ale to je výjimka), na libře mě to vyhodilo dřív, ale pak se dá znovu nastoupit.

• Vytvořit...