Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj nainstaloval jsem si VT potom jsem si otevřel demo ůčet , ale mám problém po otevření VT dojde k hlášení že došlo k odpojení od serweru a nabídne mi to práci v off-line nebo konec . Zajímalo by mě kde může být chyba taky bych potřeboval poradit jak dostanu do VT-čka WCCI a hlavně jak to celý sinchronizovat ? poradí mi někdo prosím ?

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

De Lucky,
dnes VT hodně blbnulo i na Live, může to být tím. Pro WCCI doporučuji zalistovat tímto fórem, pár stránek zpět je na stažení velmi dobrý indikátor od Imageho. Nahraj si to do adresáře VT-čka/ stdIndicators.

Odesláno

DeLucky:
Adraj byl rychlejší... :) To padání ze serveru je jedna z vad na kráse Vétéčka - chce to prostě zkusit víckrát a když se to nepřipojí, tak zase třeba za hodinku. Co se týče toho, jak dostat indikátory do VT, je tady na to celé vlákno, a když použiješ vyhledávání, tak je tady i celý manuál k VT, přeložený do češtiny. Synchronizovat nic nemusíš, prostě to nakopíruješ a pustíš.

Petr

Odesláno

lisakus Napsal:
-------------------------------------------------------
> Zdravím. tak tady jsou mé vstupy na wodie CCI na
> týdením timeframe, vstupoval jsem minulý pátek,
> pouze pár GBP/JPY a EUR/AUD jsou z předminuleho
> patku, kdy jsem otevíral celkem 6 párů, z toho 4
> jsem zavřel již minulý týden všechny v plusu. I
> když je teprve pondělí tak se uvidí, zatím si
> vedou víceméně dobře. I když jen na demoúčtu,
> pokud budou backtesty dobréa dostatek kapítálu na
> účtu, určitě o tom budu uvažovat i live.

Vypadá to dobře, ale vidím, že to chce patřičný SL.

Odesláno

Lisakus:
Nikdy by mně nenapadlo, že se někdy budu na Forexu dívat po weekly grafech a vida jak se mnou ten woodie mává... :-)
Je to určitě velice zajímavý postřeh, jak se říká, demo snese všechno, tak proč jen to nezkusit.
Navíc předpokládám, že pokud by se takhle obchodovala vysoko-spreadová exotika, tak pohyby budou mnohem upírněnější a směr snad i dle klasické TA založené na WCCI daleko předvidatelnější, než je tomu u major.
No myslím, že by jsi byl první člověk na tomhle vlákně, kdo by takhle začal obchodovat dle weekly grafů, pokud se tak stane.... :-)

Odesláno

lisakus:
Když jukneš na 30 min timeframe, tak tam se ty ZLR rýsují taky.... Ale to mám až za 20 min.
Pokud dopadnou ZLR na 15 min. timeframe, nebudu se za chvílí stydět naskočit..... :-)

Odesláno

TEQA
Jojo SL je gigantický 120 pips + spread, uvažuji o možnosti po 100 pipsech posunout SL na vstup, jenže to znamená že jakýkoliv pohyb fundamentů tě může vyhodit z trendu jehož potenciál je několikanásobně větší. Jinak zkoušel jsem vyhledat famiry a ghosty na týdením EUR/USD a bylo jich tam velmi pramálo dohromady za posledních pět let jich tam bylo tolik že bych je spočítal na prstech co mám na rukou.

Odesláno

images Napsal:
-------------------------------------------------------
> Tak zdrženlivost se přeci jen nakonec vyplatila,
> ze ZLR máme velký kulový.
> Na libře je teď famir, ale tolik tento pattern
> neznám, abych přijimal....

Nešel jsem do toho protože pokud je ZLR pod nulovou linkou a chci jít long, tak naskakuji až v případě že protne nulovou linku, v tomto případě k tomu ani nedošlo navíc eur/usd nemělo správné barvy, ten famir by ušel ale taky jsem mimo.

Odesláno

lisakus:
Já to toho šel, ZLR je naprosto korektní a sentiment trhu se mně taky jeví spíše pro oslabování dolaru. Možná budou ovšem chtít takový vstupy přes 30 min timeframe volnější stopku. Uvidíme časem, testování napoví...

• Vytvořit...