Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

lisakus:
A je tento Vegas korektní? Jednak nevidím, že by vznikl po hook from extreme, jednak se tam moc nepovedlo to první zaoblení, které je hodně do ostra....
I když málo který pattern je dokonalý, kdyby člověk čekal na setkání s ideálem, tak stráví celý život v čekárně.... :-)
ZLR na cable je pěkný, ale vzhledem k té resistanci bych se obával potenciálu zisku...Chtělo by to nějaký impuls, který by grafy trošku rozhýbal...

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

images Napsal:
-------------------------------------------------------
> lisakus:
> A je tento Vegas korektní? Jednak nevidím, že by
> vznikl po hook from extreme, jednak se tam moc
> nepovedlo to první zaoblení, které je hodně do
> ostra....
> I když málo který pattern je dokonalý, kdyby
> člověk čekal na setkání s ideálem, tak stráví celý
> život v čekárně.... :-)
> ZLR na cable je pěkný, ale vzhledem k té
> resistanci bych se obával potenciálu
> zisku...Chtělo by to nějaký impuls, který by grafy
> trošku rozhýbal...
>
>

Ten hok z ektremu je před ZLR, sice je to jen ze 180 ale to myslím stačí, jinak definice zaoblení snad platila dříve, wodie řikal že to klidne může být zubatý jak pila, důležitý je aby se vytvoril do hranice 100, a vzdálenost od ZLR min 3 a max 10 úseček. a aby seděla barva LSMA, navíc z logického hlediska když se na libře a euru tvořil patern pro opačný směr beru to jako jasný signál. Doufám že jsem to napsal správně.

:)

Odesláno

images Napsal:
-------------------------------------------------------
> lisakus: Taky bych tomu shortu moc nevěřil, zdá se
> mně to teď dle všech indikátorů solidně
> rozjetý..... Ještě by se to teda mohlo zlomit na
> psychologických 1.85.

Tak jsem obdržel email od CMS a slíbili mi že na tom cable prý zvládnou vykreslit ghosta, tak jsem zvědav :)

Odesláno

lisakus:
Tak to je pěkný slib... :-)) I když co jsem je stihl poznat, tak demu dokáže občas jejich platforma vykreslit velice bizardní obrazce....
pacho:
Netuším, v čem může být problém, ostatním klukům to funguje. Večer sem zkusím dát ještě jednu verzi (opravená plusova 200linka u JPY), tak snad to bude fungovat....

Odesláno

Když se podívám na 4 hodinový graf tak tak rezistence na cable je poroztahovaná až na hranici kolem 1.8540 , pokud bych chtěl entrovat na proražení na 1.8560 musela by libra nejdřív urazit za dnešek kolem 150 pips a těžko říci kolik síly bude mít na pokračování směrem nahoru. I když víme že libra je docelá schopná za den uběhnout daleko více, tak dnes bude hladovět a tudíž žádné dlouhé výlety nečekám.

Odesláno

Importovat to ide bez problemov len pri spusteni indikatoru mi to zahlasi chybu . Najnovsiu verziu VT si nemozem nainstalovat lebo sa potom nechce pripojit na CMS a nemozem obchodovat. Je este nejaka ina verzia WCCI okrem tejto finalnej ? DIK

Odesláno

TEQA, images
Dik moc ale i tak mi to nefunguje. Ja mam WCCI 2.1 a to mi funguje ani nevie kde som stiahol lebo to bolo davno ale toto moje WCCI vykresluje trosku odlisne patreny ako to vase a vobec sa to nezhoduje preto chcem stiahnut to vase lenze sa mi to nedari spustit. Este raz dik.

• Vytvořit...