Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

TEQA: Přesně tak, TLB nakreslený dokonce z 3 vrcholků.
Svoji pozici už jsem otočil a mám tam v zisku nějakých pár drobných... no tak teď už ve ztrátě.
Ten spread 4 pips na libře tu úspěšnost pěkně ničí..... Grr.

Odesláno

Tuktuk:
Tak, tak, stačí si projít 5 min graf a výsledky rozhodně nejsou tak dobré, jak 15 min. timeframe. Woodie mně jen potvrdil to, čeho už jsem si všiml před jeho přijezdem, když jsem zkoušel jeho systém. I mně se jevil 15m. graf jako optimum, nebyl jsem si jen jist periodou. Nakonec zůstala standartní 14.
Jinak u futures kontaktů se zaplatí na poplatkách mnohem méně, než co platíme my na krvavých spreadech ve Forexu. Ale výhody/nevýhody už tady byly propírané....
Snad se ještě zeptám na jednu věc účastníků semináře. Pokud Woodie nastavuje SL například 12, je v tom zahrnut i poplatek brookerovi? Pokud ne, znamenalo by to pro nás nastavit SL 16 v případě libry, pokud máme brookera se spreadem 4p. na tento pár.

Odesláno

Tuktuk,
to som postrehol, aj to že woodie "funguje" na všetkých timeframoch a všetkých trhoch, tak len to sledujem, jediné čo mi ako tak sedí sú tunely ale však aj medzi tým treba dačo študovať, sledovať ,tak takto špekulujem medzi tým, ...a už sa možno zformuje zlr alebo tlb a.. je tam?

peto

Odesláno

TEQA:
Aha, takhle to myslel. Takže maximální reálná ztráta nikoliv pevně daná, ale proměnlivá právě podle H/L a tedy délky svíčky.
Já v praxi při určování SL hledám S/R, ale občas to vychází na příliš velký risk...

Odesláno

Tuktuk Napsal:
-------------------------------------------------------
> TEQA, images
>
> ohledně SL říkal 1 - 2 pipsy pod/nad vstupní
> úsečku max. tak 12 pips.. alespoň takto jsem to
> pochopil já

Mrknu do poznámek, které jsem si tam dělal.

Odesláno

SL dává Woodie 1-2 pipsy pod/nad vstupní úsečku NEBO 10-12 pips pro 15m timeframe.
Já hledám ghosty na 1H, u cable mám otestováno napevno 20pips+spread a je to tak akorát :)

• Vytvořit...