Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Jakube,

nema. :) LSMA v puvodni podobe, kterou pouziva napr. studie AmirN pro Sierru, ale i rada dalsich, ma tri stavy - cervenou barvu pro medveda, zelenou pro byka a modrou pro netrendujici trh (byci a medvedi v rovnovaze).

Odesláno

Martine,

můžeš, prosím přihodit ukázku. V životě jsme na LSMA modrou barvu neviděl ani ve studii od AmiraN či jakékoliv jiné. Obchoduji s Woodieho nastavením CCI už něco přes rok a nikdy se mi modrá barva na LSMA nevybarvila.

Díky
Jakub

Odesláno

Chcem sa opýtať, tých, čo boli na Woodieho: Na akom timeframe obchodoval Forex? Príp.: Na aké špecifikká upozorňoval pri obchodovaní FX v porovnaní s komoditami, akciami, futures apod?

Odesláno

Jakube,

jasne, tady to je. Jde o dost vzacnou situaci, ktera predpoklada, ze aktualni svicka byla LSMA(25) protnuta presne v polovine. Ja to videl asi dvakrat, vickrat taky ne.

Vetsina studii pouziva jen dve barvy (kvuli problemum s konfiguraci vice barev v Sierre), ale AmirN a nektere dalsi rozlisuji prave tyto tri.

Odesláno

Martinek,Jakub:
Zajímavé, moje forexová platforma více jak 2 barvy nerozlišuje ani u LSMA, ani u Choopu.
Každopádně programátorsky bych to viděl na velice jednoduché rozšíření typu:
LSMA_red:= Close LSMA_green:= Close>LSMA;
LSMA_yellow:= Close=LSMA; (vzácná shoda, kdy je LSMA stejný, jako aktuální cena- v tomhle případě uzavírací cena svíčky. Možno programově ošetřit třeba na určitou toleranci +/-)

Odesláno

gogo100:
Nechytl, ale potvrzuji, že se i mně líbí.... :)
Na Libře už tak hezký není, ale nejspíše taky použitelný, pokud se smíříme s poměrně ostřejším úhlem a vstupem nad linií 100.

Odesláno

Koukám na Woodieho patterny už pár dnů, něco jsem i zbacktestoval, ale stále mi to na forexu finančně nevychází. Zkouším ZLR a ghosta na 15m, 1H a 1D...
Má někdo pozitivnější výsledky?

• Vytvořit...