Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim,

k clanku o casopisech venovanych komoditam bych pouze doplnil, ze magazin Active Trader ma na svem webu k dispozici take nekolik starsich ukazkovych cisel v PDF. Mozna to nekomu usnadni rozhodovani, zda do predplatneho ($95.40 USD/1 rok; $160 USD/2 roky) investovat.

Unor 2004
www.activetradermag.com/pdf/February-2004_Issue.pdf

Srpen 2003
www.activetradermag.com/pdf/August-2003_Issue.pdf

Duben 2003
www.activetradermag.com/pdf/April-2003_Issue.pdf

Kveten 2002
www.activetradermag.com/pdf/May2002.pdf

• 4 months later...
Odesláno

Tento casopis vypada hodne zajimave, myslite ze to stoji za to si jej obednat? Nechci byt precejenom do zacatku jeste zmatenejsi nez z tech zaplav knih ktere jsem pretl jsem...

• 2 months later...
Odesláno

zdravím ,

ja by som sa rád spýtal či je to ten časopis čo trží Tomáš v ruke keď bol teraz v CHICAGu a či je to aj ten čo listovali spolu s Petrom , keď dávali na ČT24 ten spravodaj ohladom ID obchodovania.....?????
Ak áno .... mohli by Petr alebo Tomáš napísať , jednou alebo dvomi vetami , krátku recenziu na tento časopis...
Ďakujem. Jaro

Odesláno

Jsou to různé časopisy. Ten v USA se jmenuje TRADER a je to takový life-style časopis pro tradery. Naleznete tam rozhovory s tradery, novinky ze světa financní, recenze nového Ferrari a luxusní jachty :-), atd. Ten v TV je tuším Active Trader, což je časopis zaměřený více na samotný trading, na technickou analýzu, atd.

Odesláno

Jaro,

na fotkach z Chicaga je jiny magazin - www.traderdaily.com/magazine/current.html

V reportazi na CT24 je ActiveTrader (viz Tomasova odpoved v jinem vlaknu diskuse) - pro recenzi viz www.financnik.cz/komodity/zkusenosti/casopisy-trading.html

BTW nedavno jsem narazil na dost zajimavy casopis, o nemz tady zatim rec nebyla - www.technicalanalyst.co.uk/ Hodne se zameruje na AOS a obchodniky vyuzivajici manualni strategie, ale je uzitecny i pro diskrecni obchodniky. Doporucuji ke shlednuti (jedno cislo navic zasilaji zdarma v PDF jako ukazku).

• 2 týdny později...
Odesláno

Myslíte že je NĚKDY možné aby např.magazín Active Trader byl přeložen do čěštiny??(samozdřejmě zcela legálně)
Vzhledem k tomu že kniha Tradeingem k bohatství se prodává velmi dobře,jak jsem četl na jejím vláknu,nemusela by to být utopie.My angličtině příliš dobře nevládnoucí bychom to zcela jistě ocenily a že nás bude dost:-))

Mějte se a pěkný víkend.

Honza

Odesláno

Honzo, jednou mozna NEKDY ano. Ted fakt nevim kdo by se toho ujmul. Primarne neni byznisem financniku cokoli vydavat a hlavne pokud si udelas trochu pocty, tak ti vyjde, ze by se to nezaplatilo ani nahodou.

Odesláno

Martine,

opravdu? Chci říct, je možné, že si třeba jedno vydání ročně např. Active Tradera budeme moc přečíst legálně přeloženého v češtině? Nebo snad by snad mohlo stabilně vycházet? Vlastně bych se divil, kdyby Američani nechali k přeložení třeba jen jedno číslo pro ČR. Spíš všechno nebo nic. Nemám pravdu? Vydržím, ale už se těšíím :)

Odesláno

Mirku,

neradujte se predcasne - prozatim se o tom pouze premyslelo jako o moznem zajimavem projektu (+ byly zjisteny konkretni podminky), nic vice ani mene. Pokud k tomu skutecne nekdy dojde, tak to urcite nebude letos ani v pristim roce. V pripade nejakeho dalsiho pokroku v realizaci budu informovat, ale v tuto chvili je to fakt jeste zcela bezpredmetne a velmi velmi velmi predcasne. Sance ale je. :-)

Odesláno

Zdravim,
nevim jak ostatni, me casopisy zatim nic moc neprinesly. Obcas mi slusne pomotaly hlavu skrytou reklamou a obcas mi hodne pomotaly hlavu placenou reklamou. Z meho pohledu se spis jedna o spolecenskou zalezitost, resp. vseobecne info ze sveta tradingu. Rozhodne nemam pocit, ze bych bez nich nemohl zit, prave naopak. Tot ma zkusenost s casopisy o tradingu.

Preji vsem mnoho uspechu!!

Libic

Odesláno

Libici, hmm na tom něco bude, takhle jsem o tom neuvažoval, ale je to asi pravda. Mohlo by to být stejné jako s těmi společenskými a modními časopisy, kde určitě většina tipů co si obléct a kam jít je placená reklama a spousta lidí, co to čte si pak oblečou něco co by si normálně neoblékli, protože to doporučují v časopise. Ale nechci tu nějak srovnávat pokročilé tradery a dívky 15-21let :o))

Odesláno

IMHO se konkretne v AT nebo Futures objevuji velice zajimave clanky, ktere mohou poslouzit jako dobre tipy pro dalsi studium. Timhle zpusobem jsem se pres clanky z AT dostal k rade zajimavych informaci o money managementu, originalnich metodach position sizingu etc. Obchodovat podle casopisu se asi jeste nikdo nenaucil, ale ziskat v nich velmi uzitecne tipy a rady, to povazuji za jejich hlavni cil. Sam jsem nektere prvky, ktere byly v AT natuknuty, do sveho systemu uspesne zaradil.

• Vytvořit...