Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 128
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

• 1 month later...
Odesláno

Ahoj
jsem tu poprvé,začala jsem studovat komodity a tak nahodou jsem se podivala co to Forex je,a nestačím se divit že tolik žen obchoduje. Docela mně to vzalo tak teď čtu co nejvic informaci,no uvidím jestli to pochopím. Díky Sidovi,že dal tolik informaci o Forexu na tento web. Všechny vas zdrávím, jdu se vzdělavat!!
Elka

Odesláno

Caf elka....

tak ta zdravim a vitaj v spolku zien :-), ja obchodujem necely rok...ale musim sa este velmi vela ucit...raz to ide, raz nie...je to tak 50 na 50 :-(. Ale je to super vec a odporucam studovat!!!!! Vela stastia a nech sa dari...
Pa

morti :-)

• 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj všem,
chtěla bych poprosit o radu. Zkouším teď demo obchody prostřednictvím VT (a dost s tím bojuju :-)). Mohl by mi někdo poradit, jestli je ve VT možné najít historii provedených obchodů?
Děkuji

Odesláno

2 Sid
Moc děkuji za pomoc a omlouvám se, že jsem obtěžovala s Takovou hloupostí. Příště budu hledat lépe.
Přeji dobré obchody a ať si o víkendu aspoň trošku odpočineš.

• 1 month later...
Odesláno

Ahoj všem, chtěla bych zase poprosit o radu. Vytvořila jsem si obchodní systém a začala obchodovat v demu (VT). Ještě bych ho ale chtěla backtestovat (vím, to jsem asi měla udělat nejdřív). Můžete mi poradit vhodný software k tomuto účelu a nějaký důvěryhodný zdroj historických dat? Konkrétně sleduji EUR/USD TF 5 minut.
Moc děkuji za jakoukoli pomoc

Odesláno

2 Sabina
Meta trader a primo data stazena pomoci jeho historickeho centra,pak uz to je jen o nastaveni maximalniho poctu baru v meta traderu,ale to tady rozhodne najdes v diskuzi...zkousel jsem data porovnavat s CMS live a sedeli,obcas jeden pipsik nesedel,ale v globalu dobry

• 3 months later...
Odesláno

Zdravím všechny,
na Finančníkovi se potloukám už nějaký ten pátekm ale teprv "dámská diskuze" mě donutila se přihlásit. Obchoduju zatím demo, přátel se jen usmívám ale já mu to jednou nandám (až zbohatnu :)). Mám jen jednu drobnou otázku: dneska mi VT nějak neplní příkazy a nevím co s tím. Najednou je tam akorát požadavek a neotevře se pozice. Nejsem si vědomá, že bych něco přenastavovalam ale kdyby někoho napadlom čím by to mohlo být, dejte mi pls vědět.
Díky moc a všem hodně štěstím pevnou ruku a také nervy :)
Defi

• 1 month later...
Odesláno

ferdafx,
díky, asi to byl jenom nějaký momentální problém přetížení a tím i zpožděného vyřizování objednávek. Od té doby se to už nestává. Naštěstí.
A jakpak jste všichni proobchodovaly Vánoce? U mě celkem ztráty....díkybohu jen na demu.
Defi

• 8 months later...

• Vytvořit...