Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to TEQA:

vdaka za odpoved.
Tam je najnovsia verzia. Existuju aj starsie informacie? - aby som spoznala vyvoj, na akom principe to pracuje.
Som na zaciatku a este sa len hladam a skusam, co mi bude viac vyhovovat.

J

• Odpovědí 128
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

jankad:

hned nazačátku Sid píše, na jakém principu to pracuje, je to AOS, který tam Sid vložil jako vánoční dárek a je potřeba odzkoušet různé nastavení, kombinací je tam dost.

Odesláno

Dakujem Morti,

zo zaciatku som tomuto velmi nedoverovala, ale cim viac sa dozvedam, tym viac ma to cele laka.
AOSka nechavam manzelovi, mna viac chytilo rucne obchodovanie. Uz poctivo trenujem.
Aj tebe prajem vela uspechov.
J.

Odesláno

jankad Napsal:
-------------------------------------------------------
> Dakujem Morti,
>
> zo zaciatku som tomuto velmi nedoverovala, ale cim
> viac sa dozvedam, tym viac ma to cele laka.
> AOSka nechavam manzelovi, mna viac chytilo rucne
> obchodovanie. Uz poctivo trenujem.
> Aj tebe prajem vela uspechov.
> J.
>

Drzim palce, tiez nie som zastanca AOS. :) (tu)

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim traderi,

prosim, poradte mi jednu vecicku. Nefunguje mi zadavanie entry. Uz som si zistovala , ze dovod by mohol byt aj ten, ze ho zadavam mozno neskoro, ale snazim sa ho zadavat aj 30 min. pred spravami a ono to stale nereaguje. Proste mi ho nechce dovolit zadat. Skusala som ho zadat aj 20 aj 10 minut pred spravami a stale mi nefunguje. Neviem teraz kde by mohol byt problem. Okrem toho sa mi stava aj to, ze mi nechce zadat ani SL. Proste ho chcem zadat, a ono si to robi co chce. Prosim ak ste sa s tym stretli napiste mi, kde by mohol byt problem. Dakujem.

Morti

Odesláno

Zdravím,
Morti já nemůžu rozhodně nikomu radit, ale nemůže to být prostě tím, že se snažíš zadat příkazy moc blízko. SL mi tohle dělalal, když jsem jej chtěla zadat blíž jak tuším 5 pips, u krátkých pozic je třeba ještě přičíst spread.
Anna

Odesláno

praveze to vobec nezadavam blizko....uz som skusala ozaj vseliake kombinacie a nechapem tomu, preco to nefunguje. :S

Tak napriklad chcem zadat entry sell. Aktualna Cena je 1,9700 a ja chcem zadat 1,9645 . Potom mi to vypisel ze cena musi byt vysiia a stanovy blizko aktualnej, napriklad 1,9705. Tak tomu vobec nechapem. :S
Ak robim nejaku blbost, tak ja si dam nazoaj rada poradit.

Morti

Odesláno

Morti,
jakou máš platformu? Pokud VT, tak nemůžeš kliknout kdekoliv v grafu a pak měnit číslo.
Pokud je nyní cena na 1, 9700 a chceš entry sell na 1, 9650 tak najed šipkou kdekoliv v grafu na tuhle cenu - vpravo dole se ti pohybuje přesná cena na kterou šipka ukazuje. Až poté teprve zmáčkni pravé tl. a zadej entry sell objednávku a číslo už bude přednastaveno na požadovanou hodnotu.

Odesláno

Skor by som povedal, ze Morti ma problem s Entry[bold]Stop[/bold] Sell a Entry[bold]Limit[/bold] Sell prikazmi.
Najlepsie sa to da asi vidiek, ked si das tabulku Dealing Rates a tam kliknes lavym tlacitkom na jeden z riadkov a vidis, ktory prikaz na co sluzi a ake hodnoty su spravne pre dany prikaz.
Endy

Odesláno

Morti

jednoduše řečeno takto entry limit prodej můžeš dát kdekoliv nad cenou a entry limit nákup kdekoliv pod cenou, ve vzdálenosti několika pips. U entry stop nákup kdekoliv nad cenou a entry stop prodej kdekoliv pod cenou. Nezaměnovat pojmy entry limit a entry stop.

Takže pokud chceš vypsat hodnotu ručně musíš dodržet ono nad nebo pod cenou , dle typy příkazu.

Odesláno

Morti
Pokud mohu přihodit i něco já, tak i v tabulce kde vyplňuješ cenu na kterou chceš dát objednávku. Myslím úplně nahoře, tak úplně vlevo v okénku kde píšeš cenu máš znaménko a hodnotu. Tedy podle znaménka můžeš zadat buď větší nebo menší, to jen tak pro kontrolu.

Ale určitě doporučuji si upevnit pojmy limit a stop při nákupu nebo prodeji, aby jsi jasně věděla co kdy a jak má fungovat.

• Vytvořit...