Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Hm, to já taky netuším, ale myslím že časem se to odtestuje i na jiná pásma, nebo jina pro jiné páry. Každopádně to vypadá velmi zajímavě jako doplněk když nebude chut u toho vysedávat.

Odesláno

premnath:
Hmm...zajimavé a můžu se zeptat, jak ty tam prosim tě vstupuješ a jak pracuješ s SL? Co se na ten dnešek dívam, tak BO candle byl v 5:30 a vstup na sell někde na úrovni 157,65...výstup 156,65 a SL na Hight časového pásma. A když si jen tak zběžně projedu tento týden, tak se dalo jen vydělat, žádnej výstup na SL...jen takovej můj malej postřeh :)

Odesláno

Pedant? pěkné :) No já na to o víkendu vlítnu, mám hotové 3 měsíce, nějak přes týden nebyl čas a v práci mám co dělat s live učtem, dneska 8:03-9:39 +202,4pips. Každopádně to chce zvolit nějaký styl pro výstupy. Ten pevnej PT je sice hezkej, ale prijde mi to jako jít s palicí na vajíčko. Děsně neohrabaný. Kdybychom tu něco vymysleli, tak to klidně dobrovolně odtestuju. Čtu teď knižku od petraa tomáše, tak nosím v hlavě to ATR. Máš s tím nějakou zkušenost?

Odesláno

Jiris109
to si macher, mne sa o tom môže len snívať. Ja dávam PT pevne, alebo na nejakú SR, ktorá je v ceste, poprípade vstúpim druhý raz, ale s malou úspešnosťou. Mám v pláne pod korekcie na tých SR priťahovať SL, ale vianoce sú častejšie. ATR ani neviem čo je.

Odesláno

Tak jen pro informaci jsem tady ted zpracoval tento týden. Je to tedy GBP/JPY, TF30, pásmo 0-4AM, vstupní bar je ten, který prorazí, tedy close mimo pásmo, Entry nastavené pod low tohoto baru, nebo dále posouvané pod dalsi bar, který udělá vyšší extrém ( pokud je BO bar short, dáváme entry short pod jeho low a posouváme dále pod každé nové Higher LOW, viz TTE co jsem tu posílal ) SL jsem dal nad High vstupní svíčky, ale ne měnší jak 60pips. Takže všude je pevných SL60, protože jinak by bylo moc malé. Jednou to došlo pri shortu až na 12 a SL byl 16, takže jen tak tak. Jinak každý den zisk. PT není pevný, ale ten který používám u svých vstupů, tedy v případě pozice short, posouvám SL nad high kazdeho dalsiho short baru. Kdyz prijde long bar, SL zustává nah high posledního short atd. Dnešní pozice stále otevřená. uzavřený zisk +396 plus uvidíme jak dopadne dnešek.

10076

• Vytvořit...