Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to Maatej

Na uspech breakout systemu je nutna volatilita a tu ma najvecsiu cable.Hans pouziva aj CHFUSD , ale vysledky dava len spolu s cable,takze nedokazem posudit ako funguje samostatne.Ja osobne povazujem pouzivanie breakout systemu na paroch s nizkou volatilitou za neefektivne.Ine systemy na nich funguju lepsie

herman

Odesláno

herman Napsal:
-------------------------------------------------------
> to Maatej
> ...............Ja osobne povazujem
> pouzivanie breakout systemu na paroch s nizkou
> volatilitou za neefektivne.Ine systemy na nich
> funguju lepsie
>
> herman

Jiné systémy jsou které prosím?

Odesláno

to Retro

tie ,ktore si otestujes,ako ziskovejsie,nez breakout :-). Ja nizko volatilne majors neobchodujem,ale nieco tu pisal czaussie
o AUD,NZD, SID obchoduje svojim systemom euro,aj CHFUSD, atd...

Odesláno

Nastavujem to spolu s podobným trendom pre gbpusd, ale iba v tie dni keď nečakám dôležité správy. Vystupujem však zásadne ručne podľa trendliniek a cci. Na live som iba začiatočník.
Kombinujem to však s manuálnym obchodovaním , ktoré uplatňujem po príchode z práce a kde mám zatiaľ lepšie výsledky.

Odesláno

Dzink>> ano, ciste ranni session vstupy v 9 hodin naseho casu na cablu...

a chci udelat test CCI ciste na vystupy s nastavenim na periodu 14 nebo lepe 20 na prislusnem timeframe (a se me zda, ze zrovna ty si tady na tohle daval tip s prekrocenim hranice 100)... doted jsem jenom srovnaval obchody, ktere skoncily v profitu vuci vystupu na CCI jestli nezafunguje lip, ale vsiml jsem si taky, ze obcas by nektere obchody skoncily v mirnem profitu a takhle byly na BE

doted to na mne pusobilo spise, jako pridavani dalsich filtru do jinak velmi jednoducheho systemu, ktery je schopen byt dlouhodobe ziskovy

Odesláno

tawa: tak u toho CCI pozor. To je dobre pri kratsich breakoutech (treba pri zpravach), hans je celodenni system. Rano udela trh rekneme 60 pips na jih a okolo 11 se zacne pomalu stabilizovat. Pak ceka na USA (neni 10 vzdy, ale mam pocit, ze to je casty jev). V tuhle chvili by ti uz CCI 14 na 15min grafu dalo signal k vystupu. Ale zkus to testnout, jestli se ti do toho chce ;)

Odesláno

Demark trendline , FX Sniper ergodic CCI trigger (8,4 ,5, 4) , WCCI Patterns_hist, Nedávno som na základe odporúčania jedného skúseného tradera obmedzil indikátory, vylúčil som všetky MA a som spokojný. Hlavný trend určujem na 4 hod, obchodujem podľa 15 min, niekedy 5 min. Ak zle nastúpim, držím aj do tretieho dňa, skrátka dávam väčší dôraz na výstupy ako na vstupy.

• Vytvořit...