Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim,

souhlasim s tebou DarkMan v tom co pises:

Skoda ze toto vlakno je vetsinou jen o tom jak nastavit EA chtelo by trosku spojit sily a vylepsit Hanse, vymyslet jine breakouty atp.

Spojit sily a vymyslet jine breakout systemy,

Nechal jsem optimalizovat par nastaveni volfova EA a jsem toho nazoru ze breakouty jsou v optimalinim nastaveni profitabilni systemy.

V predchozich prizpevcich sem pozadal zkusene programatory o vlozeni trendu do volfova EA. Pokud tedy nekdo vytvori takovy EA kde by byl zahrnut i trend. Mohli bychom si nasledne rozdelit nejake hranice od - do a kazdy by optimalizoval onu pridelenou cast.

tot muj navrh

Jirizz

• Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

ad vstupovani primo za market u Hanse... uz jsem to tady pred nedavnem psal... mel jsem dost zajimave procento pozic koncicich timhle vstupem na SL, takze jsem se rozhodl vstupovat v takovem pripada +10 pips a zatim to fungovalo, akorat jsem neprovadel zadne poradne backtesty :-), protoze tohle byly rovnez situace, ktere se lisily oproti live a backtestu, kdyz jsem se koukal na grafy, takze bych patrne rovnez nedostal tak uplne idealni vysledky, ale usoudil jsem na zaklade ztratovych pozic a trochu mrkani par mesicu zpet a je mozne ze dlouhodobe se to patrne nevyplati

Odesláno

To DarkMan

Sorry, ale opravdu myslim ze jsem si to precetl cele poctive. Proto si chci definitivne ujasnit zda jsem to i spravne pochopil. Pak muzu jit dal a vylepsovat.

Takze shrnu
BreakEven / TrailingStop - pochopil jsem. Mamli BE 18 , po dosazeni profitu 18pips se tam soupne SL

Buy za marker order - jasne, to je to vylepseni tehle verze, chtel jsem mit jistotu

A ted to hlavni - cas

Podle popisu systemu z prvni strany zacina 1 session 10h londynskeho casu, 2. pak 14h.

V 8h naseho casu bylo u brokera v platforme 9h - on je GMT+1
V tomtez okamziku - 8h naseho casu=9h v platforme je v londyne 7h - dnes 3.10.06 - souhlas?
Pokud mam mit vstup 10h londynskeho casu, musim mit Start1 11 - ok?

Prosim staci Ano - ok nebo Ne - premyslej dal...

Odesláno

frantacech:
V EA Hans123 jsou vysvětlivky, jak jej nastavit. Podle mě jasné, i když anglicky. Čas nastavte dle času brokera. Jestliže tedy tvůj broker má jiný čas než je CET, musíš se mu přizpůsobit, EA pracuje s tímto časem.
M.

Odesláno

Ano diky, myslim ze uz jsem pochpil viz predchozi prispevek.
Chapu problem casu brokera, jen jsem si na zacatku vubec neuvedomil ze mluvime o 10h CET a hlavne nebyt googlu nevedel jsem co je CET.

Proste nastavim ve skriptu tolik, aby cas uskutecneni objednavky byl fyzicky 10h CET, coz je shodou okolnosti ted i nas cas. Jeli v platforme dejme tomu o 1h vic, davam 11.

Dal uz to nekomentuju. Jsem rad ze jsem si to ujasnil.

Odesláno

Jirizz:
No ja si to predstavoval trosku jinak :) onou optimalizaci toho moc na hansovi nevylepsis, maximalne tak najdes nejlepsi nastaveni ktere fungovalo v historii, ale kdo ti zaruci ze toto nastaveni bude to nejlepsi v buduoucnu .... chce to vylepsit vstupy, ten trend je velmi maly filtr a hlavne exity ty se neresi u hanse vubec.

Problem je v tom ze kazdy mame malo casu a chceme predevsim zlepsovat svoje obchodovani, proto svuj volny cas venuji sobe abych zlepsil sam sebe v obchodovani a mohl opustit soucasne zamestnani a okusit fulltime trading. Bohuzel na plneni prani ostatnich obchodniku kteri zatim nevladnout mql nemam cas, obcas neco pro nekoho spichnu protoze v tom bud vidim potencial i pro sebe, nebo me to zabere par minut.

Tim chci rict ze kdyz najdes napr nejaky smyslu plny exit system, rad to napisu a otestuju.

Tawa:
Taky jsem si to vsiml a zacal jsem si delat v deniku info o tom abych to mohl vyhodnit, tato situace ale nastava opravdu z ridka.

Francatech:
Buy za market neni vylepseni tak to fungovalo vzdy, byl to tusim takto dopresneno primo Hans123
Dle teto vety "V 8h naseho casu bylo u brokera v platforme 9h" nastav Start1 na 11 pokud chces vstoupit 10hod naseho casu. BTW: Vstup neni dle london casu ale naseho!! CET

Odesláno

DarkMan>> ano neni to casty jev, ale zrovna pred priblizne 2 mesici sem tam mel takovou "serii/obdobi" vice ztart, kdy moc nebyl jasny smer a nakonec i tohle obdobi skoncilo v minusu a pokud bych se ridil timhle pravidlem tak by to bylo na nulu

Odesláno

jako docela zajimavy mi prijde par pravidel toho systemu co jsem tady daval link na SBFX forum a predevsim tzv. TrailingEnter, kdy pri prorazeni na jednu stranu pousunujeme Enter na strane druhe... klasicky trailing zpusobem smerem jak jde trh... co jsem to sledoval docela zajimave to obcas vychazni a stavaji se tak diky tomu i profity na obe strany... pri nejasnem trendu by tohle mozna bylo na zvazeni pouzivat i pri Hansovi, ale je to predevsim jenom uvaha :-)

Odesláno

Tawa:
V rychlosti jsem mrkl na ten system od FxIgora a musim rict ze me zaujal, libi se mi ta jeho jednoduchost.
Napisu na to EA a uvidime co z toho vzejde, ale je to takovy surovy diamant ktery bude chtit vybrousit :)

Mira

Odesláno

DarkMan
ten IgorFX je fakt kreativny boy,toto je uz minimalne piaty system od neho co som si vsimol,a kazdy je zalozeny na inych principoch.Nuz,je to Belgican a do holandskych Coffee shopov to ma na skok...:-)

Odesláno

jiz par dnu zkousim rucne testovat system fxIgora a zatim zajimave vysledky... doporucuji zkouknout... uvidime jak to pujde dal :-)... par veci mi tam ovsem trosku nesedi a hlavne pomerne vysoky SL, ktery nasleduje po volatilnim dnu

• Vytvořit...