Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kdysi jsem zkousel model: v UT rano otevirat pozici na libre (dle nastoleneho trendu) s 100pipsovou reversni stopkou a v patek vecer zavirat........taky si tento model nevedl spatne, ale zrovna se nedarilo ach ta psychika :-).......... zatim to neumim naprogramovat (abych to zpetne testnul) a asi dlouho umet nebudu :-) placam se v tom jako ryba na suchu :-).....takze to sem davam jen jako napad......

• Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

jde nejak aby mi zustala naimportovana data v MT4 ? vzdy po restartu MT4 nebo po nejake dobe zmizi :-)´a musim je znovu importovat..................neee zeby to bylo hafo prace :-) ale trosku zbytecne........ Jinak jsem testoval nocni seanci ......... zde jsou vysledky, za pul roku zpet profit faktor 2.4 a za delsi obdobi 2.04, ale zatim nevim jak to delate pri rocnim a delsim backtestu s letnim casem ? Ted mam u FXDD cas CET+1 a nevim jak je to se zmenou casu :-) Vim ze se hodne lidi brani nocni seanci, ale ja mel i na realu vetsi uspesnost v noci :-)

1670

Odesláno

Ahojte, neviete preco mi nejde ten backtesting? Ked ho zapnem, tak hned mi to vypne. Ked sa pozrem do Journal tak mi tam vypise ze Equity graph: not enough memory alebo uz som tam mal aj napisane ze no data..
Poradte mi prosim vas ako to rozbehat. Vdaka vam vsetkym.

Odesláno

Forexak:
Pta se na to kazdy kdo pusti MT poprve nejdrive si neco precti o te platforme nez ji zacnes pouzivat, nekolikrat se to jiz probiralo ve vlakne MT4 a tusim tady taky. Neni kam spechat a ver ze laborovanim akorat ztracis cas :)

Mira

Odesláno

U backtestu když testuju treba rok zpet, tak je lepsi to rozdelit na tesovani treba na obdobi zimni cas a letni cas nebo vsichni pocitate s tim ze broker meni taky cas stejne jako CET ? :-)

Dik za odpovedi a dik Volfe za Hanse, jeste se mi teda nepodarilo do toho dostat doho Vegase, ale to se snad casem poda(zatim je to pro mne peknej chaos, i manual k programovani je zatim pro mne v cinstine :-)) .
Tak zatim aspon zkousim backtesting bez Vegase a konecne zakladam ucet u Interbak k testovani

Odesláno

Dakujem chalani rozbehal som to, som si pozrel trocha diskusiu o Meta traderi ;). No este sa chcem spytat ako dlho robite jeden backtest?? ja som si dal asi obdobie pol roka no trvalo by to dost dlho, nejakych 33592 hodin, je to normalne??

Odesláno

Forexak:
no ono to trochu záleží na tom, jak výkonný máš komp a kolik kombinací sis navolil. Otestuj to nejdřív na hrubo a pak to dejme tomu rozveď do podrobna. Určitě půl roku je minimální období.
Milan

Odesláno

herman:
trochu off topic, ono zřejmě nejde o testování jednoho systému, ale několika tisíc různých nastavení tohoto systému, z čehož vznikne taková testovací doba.

Odesláno

tak zkousim Interbank, ale mam zatim nevyreseny problem, kdyz spustim se stejnym nastavenim Hanse123 na backtestu u FXDD a Interbank, tak u Interbank nastavuje nesmyslne objednavky, cas mi ukazuje GMT, ale otevira pozice o 3 hodiny posunute. OK prenastavim Inputs, ale zase me prijde ze pak bere pasmo na objednavky i par hodin do budoucna :-)......
Setkal jste se s tim nekdo ? Dik.

Odesláno

sopta,
je snad jasné, že u dvou brokerů používajících rozdílné časy nemůžeš nastavovat stejné hodnoty. Přepočítej si tedy časy na jejich čas a to pak dosaď do EA.
Milan

Odesláno

Dik Volfe, ale to je jasny :-)) ale neotevira to na cas spocitany............ to jeste nejak doladim, ale hlavni je ze to 4h pasmo bere jakoby se zdá i z budouciho grafu

A navic ted novi problem, pri spusteni MT4 Interbank Demo se totalne zaseka PC (jako u VTcka :-)) Je to i u realu ?
Nevite tedy nekdo o dobrem brokerovi s mikroloty a MT4 ?
Dik.

• Vytvořit...